cilalı taş
14 Mart 2023 tarihinde eklendi
Bu filme olumsuz yorum yapan bir kaç kişinin profilinde yer alan diğer filmlere baktım acaba bunu beğenmeyenler neyi beğeniyor neyi izliyor diye ...Ve sonuç şaşırtmadı:))) Adam "oksijen" filmine 0.5 yıldız vermiş ama puanladigi diğer filmlerin puanları şu şekilde
Aykut Enişte 2-- 5 yıldız Hababam sınıfı yeniden doğuyor -- 4 yıldız Eltilerin savaşı ---5 yıldız Yahşi batı -- 4.5 yıldız
Şaka değil bakın bunlara bu puanalri vermiş ama oksijen sıkıcıymış:)))
Bu yorumu okuyorsanız ve Netfilix'de hala bu filmi izlememişseniz ,bir film kulturunuz var ve düzgün kafa caliatiran bir bilim kurgu ariyorsaniz "Oksijen"i mutlaka izleyin.
Gayet güzel bir bilim kurgu ve psikoloji karışımı bir filmdi mükemmel değildi evet ama şahsen bana güzel bakış açısı kattı ve düşünme kaibiliyetimi genişletti normalde yorum yazmazdım ama bu kadar kişi iğrenç bomboş yazınca dayanamadım kötü bir film değil çünkü. Biraz Black Mirror'u andırdı bana izlerken teknolojinin yararlarının, üzerimizde yaratması muhtemel kaçınılmaz sonları gayet içimde hissettim. Bir klon olmanın verdiği varoluş sancısını yaşadım. Anıların ne kadar değerli olduğunu bir ke daha fark ettim. 8 Nisan Sahur Gecesinden Güzel Ramazanlar ve İyi uykular herkese.