Ketenpere
2,2

Erkan U.
Erkan U.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Bu filme kötü diyen insanlar soruyorum size acaba siz İnsanmısınız ??? Milleti yanlıs yönlendirmeyin yemin ederim film süperdi bu kadar söyluyorum
Yiğit T.
Yiğit T.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi ve eğlenceliydi şafak sezer yine çok iyi gülmek isteyenlere şiddetle tavsiye edilir
Murat A
Murat A

24 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Filmi malesef sonradan izledim. Keşke sinemaya gitseydim de emeğin karşılığını verebilseydim. Komedi filmi değil ancak kaliteli bir film olmuş. Şafak Sezer yine filmin sonunda izleyiciyi ters köşe yapmayı başarmış. Film ortalara kadar biraz durağan geçiyor ancak sonrası gayet akıcı ve güzel. Keşke ilk yarısı biraz daha hareketli geçseydi. Ama yine de ben 4/5 veriyorum. İzlemeye değer.
Berivan S.
Berivan S.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Dün aksam gittigim bu filme iyiki gitmişim ne stres kaldı ne sıkıntı hem komedileri hem espirileri harika Şafak sezere yakısır bi film olmuş ayla filmiyle kıyaslayanlar olmuş ama ikiside farklı kategoride ben kahkahadan yana olduğum için ketenpereyi sectim, Kesinlikle gidip izlenicek bi film tavsiye ediyorum.
Feyza D.
Feyza D.

3 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Gidebileceğiniz başka bir film şansınız varsa hiç ikilemde kalmayın ona gidin. Boşuna para verdik, Fragmanında gösterilen yerler bile özünde o kadar güzel değil 
Mehmet Alp Kiras
Mehmet Alp Kiras

14 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Film efsane entrika dönüyor ben çok beğendim
Nedeni ise hayata insanların nasıl bir birini kandırdığını anlatıyor ve o son sahne cuk oturmuş.
Emre K.
Emre K.

14 Kasım 2017 tarihinde eklendi
film beklentilerin tam anlamıyla aşağısında berbat oyuncu kadrosu süper olmasına rağmen filim rezalet senaryo yok resmen ilk yarı uyuya kalcaktım
Özüm Y.
Özüm Y.

13 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğin en korkunç komedi filmiydi;eline kamera alan herkesin kurgulayabileceği ve asla komedi detayı olmayan.Yapımcılar film nasıl yapılmaz, işimizi nasıl tiye alabiliriz diye bu filmi vizyona sokmuşlar
Muslum C.
Muslum C.

14 Kasım 2017 tarihinde eklendi
tek kelimeyle verdigim paraya yazık oldu sakın gitmeyin türk parasıyla beş kuruş etmez ne heycen var nerde komik sahne
Yusuf Can D.
Yusuf Can D.

14 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Kolpaçino kadrosuna aldanmayın Paranıza acımıyorsanız kaybettiğiniz zamana acıyın 5.sınıf komedi filmi diyecem 5.sınıf filmlere atıp olur filmin 2.yarısında çıkıp izlemedim yazık !!!
Orhan İ.
Orhan İ.

15 Kasım 2017 tarihinde eklendi
6 arkadaş bugün gittik filme ama berbattı filmin ikinci sahnesini izlemedik bile terk ettik salonu gitmeyin arkadaşlar ..
Betül G.
Betül G.

15 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Kaybettiğim zamana mı yoksa cerdiğim paraya mı üzülmeliyim bilemedim .Türü ne olduğu belli olmayan vasat bir film..
İsmail Ç.
İsmail Ç.

16 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Küfürle espri kültürü oluşturmak ancak acizlerin işidir. Küfürü Türk sinemasına kazandıran insanlar er ya da geç bunun neticesini olumsuz olarak alacaklardır. Bunun en güzel örneğini Ketenpere adlı filmde göreceğiz. Kolpaçinonun devamı niteliğinde bir yapıt olsaydı belki bu kadar eleştri alınmazdı. Filmde malesef izleyicimeraka sevk edilmiyor , anlamsız bir senaryo ve küfür ederek para kazanmaya çalışan insanlar ortada. Oyunculuklara sözümüz yok ama senaryoya 10 üzerinden ancak 2 verebiliyorum.Bu Film Hayatımda izlediğim anlamsız saçma filmler arasında yer alacaktır.
Seyhan D.
Seyhan D.

16 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Hayatımdan çalınmış 2 saat olarak ozetliyorum bu filmi berbat otesi o filme koyulan parayı kimsesiz çocuklara veya bir yardım kuruluşuna bagislasaydi daha büyük bir iş yapmış olurdu yazıklar olsun konusu olmayan sacma sapan bir senaryo aslında bileti kestigimde bilmeliydim filmin kötü olduğunu salon boş kimse yoktu acaba diyorum bizi mi ketenpereye getirdi şafak sezer 
Mehmet Emin D.
Mehmet Emin D.

18 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Ben para vermeyi de geçtim 2 saatim boşuna israf oldu. Tek kelime ile rezalet! Film 120 dakika ortalama 100 dakikası sadece ekrana bakıyorsunuz 10 dakika salonu terk edenleri izliyorsunuz 5 dakika gülüyorsunuz kalan 5 dakikada küfür ediyorsunuz. Gülüyorsunuz derken komik olmayan şeye gülmeye çalışıyorsunuz o kadar aç kalıyor insan. Çok sinirlendim bu kadar yazdım. Tek tavsiyem gitmeyin!