Oha Diyorum
2,1

Efe S.
Efe S.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Eğer Siz Bu Kadar Tanınıp Şirketiniz Film Çekecek Kadar Geliştiyse Bunda En Büyük Emek Cem Korkmazındı Ama Siz Onu Kullanmamışsınız..Yazıklar Olsun
samet g.
samet g.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Kesinlikle boşa para verip gitmeyin Melih başta olmak üzere sıfır oyunculuk tebessüm dahi ettirmiyor
Kaancan K.
Kaancan K.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
İğrenç Ötesi , Cem Korkmaz Kullanılmamış , 2015'de Kanalı Maximum Yapan İnsan Kullanılmamış . Yazık , Halinize Acıyorum . Yazıklar Olsun.
Furkan D.
Furkan D.

6 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Beğenmedim, Allah aşkına youtube da kendi haliniz de çekin videonuzu ama şu sinema işlerine girmeyin. OL-MU-YOR
You Never Know C.
You Never Know C.

3 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Begenmedim. Bu kadar kotu yapilmis bit film olamaz. Verecegim parayla doner yersim en azindan karnim doyardi. Mimigim oynamadi.
Kıvanç A.
Kıvanç A.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
oyunculuk çok kötü herşey çok kötü boşa para vermeyin ben böyle yorumlara aldırış etmedim siz edin gitmeyin
Alkın S.
Alkın S.

7 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Ayla gibi bir başyapıt varken bunun daha çok izlenmesi , düşündürücü , hayatımız goy goy , N'Olacak bu memleketin hali demekten alamıyorum kendimi
Bahar B.
Bahar B.

4 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Fragmanda bir tane esprisi olmayan bir filmden hayır gelmez youtube da videolarınızı izliyorum ama filme asla gitmeyi düşünmüyorum. Hayır birinizde olmadı len bu film demedimi ?
Selçuk Özdemir
Selçuk Özdemir

26 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Yani, yapmayın , olmuyor maalesef. Çok yapmacık duruyor. Sarmıyor. Umarım bir daha yapılmaz. Çöp gibi
Sarp Baran
Sarp Baran

31 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
senaryo çöp, kurgu yok, oyunculuk yok hatta hiç birşey yok. Film Cumali Ceber'in torunu gibi. YAZIKLAR OLSUN.
Şeyhmuz B.
Şeyhmuz B.

10 Kasım 2017 tarihinde eklendi
İstanbuldan Bursaya 1 saatinizi ayırıp bu filmi çekmenizde en ama en büyük pay sahibi olan rahmetli Cem Korkmaz'ın cenazesine gitmeyip,son vazifenizi yerine getirmeyip,o acılı ailenin yanında olmayıp filmin galasına gittiniz ya hani,işte o gün ben ve benim gibi binlerce hatta milyonlarca seveninizi kaybettiniz.Sizi hangi para hırsı bürüdüde arkadaşınızın cenazesine gitmezsiniz ya? Antalyalara oralara buralara video çekmeye gidiyorsunuz ama arkadaşınızın cenazesine gitmiyorsunuz bu nedir ya ? Adamın emeği sayesinde kanalınız adam oldu film çektiniz ekmek yiyorsunuz yazıklar olsun size ! Youtubedende istemediğiniz yorumları kaldırıyorsunuz ama o alçaklığı yaparken bunlarıda göze alıcaktınız ! O yüzden bu filmi izlemedim,izlemiycemde,izliyenlerede olabildiğince engel olucam ! Ha koyduğunuz parayı kat kat çıkarırsınız şuana kadarki gişeyle ama sizi daha adam yerine koyan olurmu ? Bilemem.Ama sizin için adamlığın değilde paranın önemi vardı yaaa dimi ? Pardon..
T C Kaan K.
T C Kaan K.

5 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Sizin yapacağınız filmi sikiyim para mi ve zamaninimi geri verin amq gotunuzu açsanız daha çok izlenir ALLAH BELANIZI VERSIM PARAM HARAM ZIKKIM OLSUN
Gürbüz Ç.
Gürbüz Ç.

8 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Film çok kötü açıkcası, yazık günah tamam sinemaya destek ama bu filme değil adamlar bildiğin video çeker gibi film yapmışlar taş çatlasın 10-15 bin tl maliyetle bu kadar ucuz değil film yapmak, siz youtube unza dönün arkadaşım
Howard the Duck
Howard the Duck

2 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Oha diyorum evet oha yeter artık youtuberlar film yapmasın illa yapıcaklarsa youtubedan yayınlasınlar yeter artık bezdik bıktık
Emir Ömer G.
Emir Ömer G.

16 Kasım 2017 tarihinde eklendi
saçma kelimesi az gelir samimiyet yok.film sektörü Türkiyede bu kadar kötü olmamalı.Artık güzel filmler görmek isityoruz