Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı
3,3

Feliposzz
Feliposzz

23 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Arkadaşlar kötü yorum yazanları kafaya takmayın.Büyük ihtimalle kötü yorum yazanlar seriyi izlemeyen,ilk defa bu filmda duyan kişiler.Filmde çok güzel ayrıntılar vardı.Aynı zamanda genel olarak film hiç sıkmıyordu.Bence kitap en iyi böyle işlenirdi.
Esra Işık
Esra Işık

23 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Kitabı okuyan bir kişi olarak bazı yerler brnzemese de güzel filmdi çok beğendim sonunu düzgün bitirmemişler bence kitapta artı olarak bir bölüm vardı ama filmdw o bölüm yoktu
Hülya Alkan
Hülya Alkan

23 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Kesinlikle.beklentimi karşılamadı ailece gitmiştik verdiğimiz paraya üzüldüm diğerlerini mumla aratıyor
Viki Viki Vik
Viki Viki Vik

22 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Arkadaşlar zamanınızdan 2 saat 40 dakikayı boşluğa atmak isterseniz buyurun gidin. Rezalet ötesi desem o bile rezalet filmlerin emeğine hakaret. Açlık oyunları değil Drama Queen Film.... Çok üzgünüm
Mehmetselim4731
Mehmetselim4731

18 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Arkadaşlar paranıza yazık sakın izlemeyin iğrenç berbat sinemadan soğudum lanet bir filmdi anlamsız
Kenan MEDENİ
Kenan MEDENİ

18 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Verrdiğiniz paraya yazık olur.Filmi yarısında terkettim. Resmen zaman kaybı. Aksiyon sıfır, masonik güzellemeler yapışmış filmin her detayında.