Babam
3,8

TCarif K.
TCarif K.

22 Ekim 2017 tarihinde eklendi
son yillarda ask,entrika,birbiri arkasindan oyun oynama,ensest ilisklilerin veya bel alti esprili filmlere alistigimiz icin bu filmin konusu biraz farkli gelebilir ama 2.sefer bile seyredilmesi gereken cok ozel bir film tebrikler
Serpil Şanlı
Serpil Şanlı

17 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Oyuncu kalitesi çok iyi olan, son zamanların en iyi dram filmi. Ağlamadan çıkmamak imkansız, uzun süre etkisinde çıkamayacağım kesin...
Ebru K.
Ebru K.

14 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Çetin Tekindor yine muhteşem! Sıcacık, sosyal mesajları yerinde, yer yer hüzünlü, yer yer eğlenceli, yer yer düşündüren bir film. Mutlaka izlenmeli.
mvseven@hotmail.com S.
mvseven@hotmail.com S.

13 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Güzel bir film. Ara dahil 2 saat 15 dk sürüyor. Farklı ve etkisinde kalacağınız bir hayat hikayesi. Sanatçıların performansı çok iyi. Hayatınıza bir şeyler katacak, Daha fazla ayrıntı filmin tadını kaçırır. İzleyin pişman olmayacaksınız.
demet d.
demet d.

13 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film idi, bütün oyuncuları çok beğendim, üstelik filmde tek bir konu yoktu, senarist toplumsal içerikli farklı farklı konuları da işlemiş, bence izlenmeye değer
Nisa S.
Nisa S.

9 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Şuan sadece fragmanını göz önünde bulundurarak bu yorumu yapıyorum, acayip etkilendim çok güzel bir filme benziyor hemen izlemek istiyorum..
İbrahim Y.
İbrahim Y.

9 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Çok beğendim. Özellikle Feride'nin performansı müthiş. Pişman olmayacağınız ve yaşanması muhtemel olayları içeriyor. Tavsiye ediyorum.