Babam
3,8

TCarif K.
TCarif K.

22 Ekim 2017 tarihinde eklendi
son yillarda ask,entrika,birbiri arkasindan oyun oynama,ensest ilisklilerin veya bel alti esprili filmlere alistigimiz icin bu filmin konusu biraz farkli gelebilir ama 2.sefer bile seyredilmesi gereken cok ozel bir film tebrikler
Umex
Umex

7 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Konusu kötü diyenler acaba ne istiyorlar? Film birkaç sosyal sorunu birden ele alması ile iyi bir senaryoya sahip. Öğretmen olarak yetişip, eğitim psikolojisi nedir bilen insanların, eğitim sektöründe ülkeye faydalı olması gereken insanların durumu, engelli insanların toplumdan (en yakını tarafından bile) izolasyonu ve bu besleyen sebepler, yaklaşım yanlışlıkları, işçilerin zor şartlarda çalışması ve cehaletin olaylara bakış açıları, ülkemizdeki genel baba figüründeki bastırılmışlıklar (ki bunları açığa çıkardığınızda neleri feda edebileceğini görüyoruz) ve büyük balık küçük balığı yer anlayışı... Hepsini bu filmde göremediyseniz lütfen filme bakmayın, izleyin. Çetin Tekindor zaten ekol iken, Berker, Melisa ve Erkan oldukça başarılı bir profil çizdiler. Senaryo güzel, işleyiş güzel.
Alternative Arts
Alternative Arts

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bir süre yaşadığım Gelibolu'da çekilen Babam filmi beni geçmişe goturmesinin etkisiyle de epey duygulandırdı. Tunalı sardalya fabrikasını bilmiyorum ama Alaaddin Sardalya fabrikası Gelibolu'nun en eski fabrikalarından bildiğim kadarıyla. İki denizin ortasındaki Gelibolu Türkiye'nin en özel ilçelerinden. Yaz kış sürekli esip insanı sarhoş eden rüzgarı, Saros körfezinin serin sulari, uzanıp giden ayçiçeği ve buğday tarlaları..Babam Filmi de Gelibolu'nun kısa süren yazı gibi kısacık, sade ve bir solukta izlenebilecek kadar samimi çekilmiş. Emeği geçen herkese teşekkürler.
demet d.
demet d.

13 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film idi, bütün oyuncuları çok beğendim, üstelik filmde tek bir konu yoktu, senarist toplumsal içerikli farklı farklı konuları da işlemiş, bence izlenmeye değer
Ülker Y
Ülker Y

21 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Çetin tekindor yine sosyal mesajları vermiş müthiş o kadar etkilendimki beni çok hüzünlendirdi ama türkiye de engellileri hep ötekileştiriyorlar inşallah bu filmde insanlar verilen mesajı anlarlar artık lütfen otekileştirmeyin
kc kc
kc kc

31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar super orginal guzel anlamlı bir filim izlemedim.
Harika 2 defa arka arkaya izledim bir babamın engelli oğluna şimdiye kadar nasıl anlamadım onun oğlum olduğunu demek mahvediyor insanı. Harika
Ve tekrar ...................izliyorum :)
memo gür
memo gür

15 Nisan 2020 tarihinde eklendi
İzlenecek filmler arasında gerçekten emeğe geçen herkeze teşekkür ederim güzel mesajlar veriyor özel çocuklar için
İbrahim Y.
İbrahim Y.

9 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Çok beğendim. Özellikle Feride'nin performansı müthiş. Pişman olmayacağınız ve yaşanması muhtemel olayları içeriyor. Tavsiye ediyorum.
mvseven@hotmail.com S.
mvseven@hotmail.com S.

13 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Güzel bir film. Ara dahil 2 saat 15 dk sürüyor. Farklı ve etkisinde kalacağınız bir hayat hikayesi. Sanatçıların performansı çok iyi. Hayatınıza bir şeyler katacak, Daha fazla ayrıntı filmin tadını kaçırır. İzleyin pişman olmayacaksınız.
Yaşar Ç.
Yaşar Ç.

26 Ekim 2017 tarihinde eklendi
engelliyi dört duvar arasında hapseden, engelliyi düşünmeyen dünya görüşünün ne kadar hatalı olduğunu daha güzel anlatılamazdı,toplumun engellilere karşı bilinçlendirilmesi ince göndermelerle aktarılmış, engelsiz insanların arasında, ötekileştirilmiş olmanın ne kadar üzücü olduğunu yüreklerinizde hissedeceğiniz bir film.
çocuğun gözünde babanın nasıl bir kurtarıcı ne büyük bir kahraman olarak görüldüğü anlatılırken, katı ve çocuklarına mesafeli, korkulan, evde olan bitenden pek haberdar edilmeyen ev içerisinde dialoglara ve aktivitelere girmeyen bir babanın aslında ne kadar duygusal hassas ve çocuğunu sahiplenen bir iç dünyası olabileceği izleyicide duygusal dalgalanmalar yaratıyor.
yaşamı köklerinde büyüten ölmez ağaç, işte senin bu dalın, dünyaya barışın, huzurun, düzenin geldiğini kanıtlar. sözüne uygun doğa sevgisi ve çevre bilincine, filmde etkileyici bir şekilde yer verilmiş, film bu güçlü mesajla birlikte sonlandırılmış.
ÇETİN TEKİNDOR; USTANIN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM
Murat K
Murat K

17 Haziran 2019 tarihinde eklendi
Usta oyuncularla , Harika bir yapim. Emegi gecen herkeze Tesekur ederim. Saygilar Sevgilerimle ; Aliş Murat.
Esra E
Esra E

27 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Izledigim en iyi filmler arasına girdi! Kesinlikle izlenmeli! Hele ki ailevi degerlerinize hâlâ saygınız var ise mutlaka izleyin! Ayakta alkışlıyorum
Nilgün U.
Nilgün U.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Harika bir film. Konusu ve oyunculuklar çok iyi. Farkındalık yaratan bu tür konuları işleyen filmlerin çoğalmasını diliyorum.
Serpil Şanlı
Serpil Şanlı

17 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Oyuncu kalitesi çok iyi olan, son zamanların en iyi dram filmi. Ağlamadan çıkmamak imkansız, uzun süre etkisinde çıkamayacağım kesin...
Neşe G.
Neşe G.

21 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlemek istediğim ama fragmanından bile çok etkilendiğim için ertelediğim bir filmdi.
Çok güzel, etkili, sosyal mesajlarla dolu, ertelenen sevgilerin açtığı yaraları hücrelerinize kadar hissedeceğiniz bir senaryo.
KESİNLİKLE ızledigim en ağır duygusal yapıt.
Boğazınızdaki yumru film bitse de gitmiyor.
Filmde yeralan HERKESİ tek tek tebrik ediyorum.