izliyecek kişiler size tavsiyem hiç güzel değil boşuna gitmeyin sace 4 5 kişi vurdu o kadar hiç aksiyon felan yok hiçbirşey yok boşuna gidersiniz rezalet ben size diyim şimdiden
Film gidişatı çok yavaş ve sıkıcı eski jokerden iz yok joker sadece yüz boyayıp gülmekle olmuyor filmin sonu dışında puan vermeye degecek yeri yok oda en fazla 3 yıldız hak ediyor
..kardeşim psikolojik film çekmek istedin joker karakterini mı seçtin inanılmaz sıkıldım bir kaç arkadaş la gittim sonuna kadar izlemek zorunda kaldım ilk defa fragman izlemeden bir filme girdim ve halt ettim.. yanilipta joker macerası bekleme bilinen dangalak bir ailede yetişen psikopat bir çocuk izlemek isteyen aç gitsin yanına ne kadar ıvır zıvır varsa götürsün ancak dayanirsin ağır psikolojik seviyorsan başka JOKER diye gittiysen bambaşka
çok durağan geçiyor.bir hamle olsada seyredebilirliğini sürdürse diyorsunuz.ikinci yarı biraz hareketlenme var ama ne yani ilgi çekici iz bırakan bir hikayesi yok. kendiyle alay eden üç beş adamı vuruyor film bitiyor.yaşamda ezilmiş aşağılanmış itilmiş birazda ruh sağlığı yerinde değilse bu kişilerin eline silah verseler nefret ettiği üç beş kişiyi öldürme potansiyeli var.bunun neresi filme konu olabilirki. birazdaha kalplere dokunur şekilde işlese belki kurtarırdı ama olmamış jokerin kahkahalarıda işe yaramıyor.dansıda olmasa çöp yani