çok durağan.. Çok yavaş ilerleyen.. Bu bu arada adamın canını sıkan gereksiz bir film olmuş bence… 47 dakika dayanabildim… kurgu zayıf ve mantık hatalarıyla dolu.. Sürükleyicilik sıfır.. Oyunculuklarda kötü ya Joaquin Phoenix iyi bir oyuncu değil bence...
Hayatımda bu kadar boş ve gereksiz bir film daha izlemedim. Bomboş geçen 2 saatime acıyorum. Film harikaydı şöyleydi diyenlerde jokere kötü davranan insanlar gibiler heralde
İleyince gereksiz yere abartıldığını anladım. Sırf Joker ismi üzerinden ilgi çekiyor. Bu kişi joker olmasa film "babasız ve ilgisiz büyüyen yüzbinlerce çocuktan birinin ruh hastalığı hikayesi" olurdu ve ilgi de çekmiyor. Akmadı film.
film işi keyf işidir herkes aynı şeyi beyenmeyebilir ancak bu filme olumlu yorum yazanların bir çoğu ulan para verdik bari enayi demesinler diye yazmışlar.buna filmmi diyoruz ben anlamadımhayatımdan 2 saat çaldılar bu kadar kötü bir film izlememiştim.yani kıyas ne kadar doğru olur bilmiyorum ama kurtlar vadisinin herhangi bir bölümü daha heyecanlıydı.kesinlikle gidip seyretmeyın benden söylemesi.boşa para verirsiniz
Bakın şimdi. Bir film iyi olmayabilir bu çok normal bir durum ancak bazı kötü filmlerin boyanıp cilalanıp büyük bir anlatım ciddiyetiyle sunulması beni tav ediyor. Tıpkı matrix te neo nun bir demir sopayla 200 kişiyi aynı ciddiyetle yere sermesi gibi. İki kere dayak yediği için sosyopata dönüşen bir sinir hastasının önüne gelene gönül koyup öldürmesi...(İlk cinayetinde de 3 kişiyi 7 el ateş ederek vurdu ki o silah en fazla 6 mermi alır) işte hepsi bu. Beğenmediğimiz Müslüm filmi bu filmi sulu götürür susuz getirir o derece yani!!!
Boşa harcanan zaman boşa giden para git o paraya süt mısır ye daha çok mutlu olursun film çok kötü bitti ban hala ne olcak diye bekliyorum beğenenler neyi beğendi anlayamadım
Oyuncular başarılı ancak, film de şiddet, nefret ile beraberinde aşırı derece de gerçekçi kanlı sahneler bulunuyor. Psikolojik bozukluklara yol açabilecek bir film.
Sadece şiddet içeren çok kötü bir film.Kesinlikle 18 yaşın altındaki bireylerin izlememesi gereken bir filim. Asla gitmeyin paranıza ve zamanınıza yazık...
Arkadaşlar aksiyon yok dram yok komedi yok arcade yok hiç bir haşre yok yani. Filmim vermek istediği sadece bir mesaj var zengilerin üstümüzde olmasını istemiyorlar. Bunun için 2 saatinizi boşuna heba etmeyin
spoiler: Bekleneni karşılamıyor doğrusu, toplumsal sorunları yansıtan dramatik bir film olmuş ama bence joker serisinin birinci filmi olmalıydı, evet anlatılmak istenen durum doğru gerçekçi olmuş fakat beklenen joker performansı yok. 9.1i hak etmiyor...