Film tam bir şaheser filme overrated puan verenlerin çoğunun hiç eleştirisi yok onlar gitsin recep ivedik 5 izleyim şahan gökbakara oscar versinler film harika joaquın phoenixi anlatmama gerek yok görüntü yönetmeni muhteşem todd philips çoşturmuş Hildur abla zaten döktürmüş çok iyi film izleyin kaçırmayın
Izlediğim mükemmel bir film dizi konu kurgu senaryo izleyiciyi çekiyor fakat psikolojik rahatsızlık içeren kişilerin izlemesini pek tavsiye etmiyorum ters tepki yapmasından Korkarım!
OYUNCULUK%100 DRAM%100 Bu filmi beyenmeyenler DC evrenini bilmiyordur yada hayatta bu filmi beğenenlerinde joker gibi sıkıntı çektiğini düşünüyorlardır bu film JOKER'in hayatını anlatıyor.JOKERinkini tabikide piskopatlıklar olcak manyakmısınınz olum siz
Joker'in nasıl Joker olduğunu anlatan bir film. Filmin dayandığı noktalarda çelişkiler olduğunu düşünüyorum. Film her ne kadar toplum tarafından suça yöneldiğimizi savunsa da suçlu olmamızın sebebinin aslında sadece var olmamız olduğu üzerinde durmuyor. Joker karakterini daha zirvede oynayacak bir oyuncu olduğunu düşünmeyerek; umarım devam filmi gelmez ve gelmiş geçmiş en güzel süper kötü filmi olarak kalır diyorum.
Lanet olsun gelecekteki batmana...bir insan bu kadarmi kucuk dusurulur.aşağlanir.kahroldum izlerken..joker tek kahramanim artik.filmde hepsi haketti ölmeyi.
Size şu kadarını söyleyim filmi önce beğenmedim gibi oldu ama sonrası 2 hafta etkisinden çıkamadım galiba önyargılı olarak şöyle kırdılı döktülü psikopat bir joker izleme düşüncesi ile gittiğim için farklı bir şeyle karşılaştım ama filmi şöyle bir düşününce abi ne ağır ne muhteşem bir film çekmişler etkisinden çıkılmıyor
Film öyle bir etki bıraktı ki aslında herkesin içi hastalıklı ama kimse farkında değil sadece yaşadıklarımızı kabulleniyoruz, Aslında hepimiz bir ruh hastasıyız taki insanın sabrının sınırını zorlayan yaşananlar olduktan sonra bu ruh bozukluğu dışa vuruyor, Awsome, realictic drama..
Mükemmel ötesi bir film. Bazıları suça teşvik ettiğini söylüyor. Bu insanlar hiç haber izlemiyor sanırım. Bu tür insanlar suça teşvik etmez ama filmdeki gibi toplumlar ,ki çoğunluk bu şakayı anlıyor, suça teşvik eder. Ayrıca her suçlunun psikolojik rahatsızlığı yoktur. Her insanın vardır. Psikoloji bilimine göre her insanın psikolojisi bozuktur. Olmayan bilgilerinizle böyle bir filmi yermeye çalışmayın. Yok karamsarmış yok eğlenmemişler. Ne izlemeye gelmiştiniz komedi filmi mi?
Bir gün dünyanın bu hale geleceğini düşündürdü.Filmin konusu güzel oyunculuk gerçekten mükemmel.Biraz durağan ve ana fikir Yakarsa dünyayı garipler yakar...