Joker
4,3

muhammed erad
muhammed erad

13 Nisan 2020 tarihinde eklendi
efsane bir film yapmıslar helal olsun mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bahadır Yılmaz
Bahadır Yılmaz

24 Mart 2020 tarihinde eklendi
Film tam bir şaheser filme overrated puan verenlerin çoğunun hiç eleştirisi yok onlar gitsin recep ivedik 5 izleyim şahan gökbakara oscar versinler film harika joaquın phoenixi anlatmama gerek yok görüntü yönetmeni muhteşem todd philips çoşturmuş Hildur abla zaten döktürmüş çok iyi film izleyin kaçırmayın
Harun Hardal
Harun Hardal

1 Mart 2020 tarihinde eklendi
Izlediğim mükemmel bir film dizi konu kurgu senaryo izleyiciyi çekiyor fakat psikolojik rahatsızlık içeren kişilerin izlemesini pek tavsiye etmiyorum ters tepki yapmasından Korkarım!
erkan öztürk
erkan öztürk

15 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Belkide izlediğim en iyi joker performansı ikinci sini bekliyorum. Umarım aynı güzellikte devam eder
Emir Memişoğlu
Emir Memişoğlu

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
OYUNCULUK%100
DRAM%100
Bu filmi beyenmeyenler DC evrenini bilmiyordur yada hayatta bu filmi beğenenlerinde joker gibi sıkıntı çektiğini düşünüyorlardır bu film JOKER'in hayatını anlatıyor.JOKERinkini tabikide piskopatlıklar olcak manyakmısınınz olum siz
Mert H
Mert H

22 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Joker'in nasıl Joker olduğunu anlatan bir film. Filmin dayandığı noktalarda çelişkiler olduğunu düşünüyorum. Film her ne kadar toplum tarafından suça yöneldiğimizi savunsa da suçlu olmamızın sebebinin aslında sadece var olmamız olduğu üzerinde durmuyor. Joker karakterini daha zirvede oynayacak bir oyuncu olduğunu düşünmeyerek; umarım devam filmi gelmez ve gelmiş geçmiş en güzel süper kötü filmi olarak kalır diyorum.
Gorkem Can
Gorkem Can

15 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Lanet olsun gelecekteki batmana...bir insan bu kadarmi kucuk dusurulur.aşağlanir.kahroldum izlerken..joker tek kahramanim artik.filmde hepsi haketti ölmeyi.
Yusuf Taşkın
Yusuf Taşkın

17 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Size şu kadarını söyleyim filmi önce beğenmedim gibi oldu ama sonrası 2 hafta etkisinden çıkamadım galiba önyargılı olarak şöyle kırdılı döktülü psikopat bir joker izleme düşüncesi ile gittiğim için farklı bir şeyle karşılaştım ama filmi şöyle bir düşününce abi ne ağır ne muhteşem bir film çekmişler etkisinden çıkılmıyor
sinema
1 ziyaretçi
1 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk muthiş.senaryo daha hizli ilerleyecek sekilde de olabilirmis ama yine de ortaya cok iyi bir film cikartmislar.
Selcan
Selcan

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Benim için yılın filmiydi müzikleri bile çok güzeldi joaquin phoenix kusursuz oyunculuğu harikaydı.
cihan çakar
cihan çakar

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Film öyle bir etki bıraktı ki aslında herkesin içi hastalıklı ama kimse farkında değil sadece yaşadıklarımızı kabulleniyoruz, Aslında hepimiz bir ruh hastasıyız taki insanın sabrının sınırını zorlayan yaşananlar olduktan sonra bu ruh bozukluğu dışa vuruyor, Awsome, realictic drama..
Buse O.
Buse O.

20 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel ötesi bir film. Bazıları suça teşvik ettiğini söylüyor. Bu insanlar hiç haber izlemiyor sanırım. Bu tür insanlar suça teşvik etmez ama filmdeki gibi toplumlar ,ki çoğunluk bu şakayı anlıyor, suça teşvik eder. Ayrıca her suçlunun psikolojik rahatsızlığı yoktur. Her insanın vardır. Psikoloji bilimine göre her insanın psikolojisi bozuktur. Olmayan bilgilerinizle böyle bir filmi yermeye çalışmayın. Yok karamsarmış yok eğlenmemişler. Ne izlemeye gelmiştiniz komedi filmi mi?
Duygu Özkan
Duygu Özkan

18 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Bir gün dünyanın bu hale geleceğini düşündürdü.Filmin konusu güzel oyunculuk gerçekten mükemmel.Biraz durağan ve ana fikir Yakarsa dünyayı garipler yakar...
serkan e
serkan e

16 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk ve filmin derinliği mükemmel hiç kopmadan izlettiriyor kendini kesinlikle oscar hakkediyor 
Hakan Altinbay
Hakan Altinbay

5 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Joaquin phoneix mükemmel oynamış.Soundtrack çok iyi.Gerilim filmlerini çok sevmem ama etkilendiğim filmlerden biri.Mutlaka izleyin.