Joker
4,3

Yesim K
Yesim K

9 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Etkisinden uzun süre çıkamayacağınız bir baş yapıt kesinlikle izlenmesi gereken bir film hak vereceksiniz
ilh9bu
ilh9bu

3 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Oyunculuk çok iyi. Kesin oscar alır. Aksiyon yok. Ama bir insanın nasıl karanlık tarafa geçtiğini görebilirsiniz. Sadece sonu farklı olabilirdi.
Yunus Emre T
Yunus Emre T

8 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film harika,gerek oyunculukları gerek senaryosu olsun mükemmel,filmde ki gerilimi iliklerinize kadar hissediyorsunuz,yani gitmeyen çok şey kaybeder
Abdullah E
Abdullah E

8 Ekim 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim bütün Jokerler arasında en iyisiydi. Bir psikopatın oluşum sürecini baştan sona kadar çok iyi yansıttıklarını düşünüyorum. İzleyip de etkilenmemek mümkün değil. Başta oyunculuk, senaryo ve geriye kalan her şey çok iyiydi.
Büsra T
Büsra T

7 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Harika bir film olumsuz yorumla kafanızı karıştırmasın pişman olacaksınız... Başta son a sizi içine çeken bi gerilim
Ebrudagdelen 35
Ebrudagdelen 35

8 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film sonrasında ıyi mi , kötümü olduğu konusunda anlamlandıramadığım fakat etkisi altında kaldığım bir film. Verdiği mesajlar çok güzel, oyunculuk zirve. İzlenmeli
WASD T
WASD T

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
efsane bir dc filmi olmuş.bence yılın en iyi filmi ve yılın en iyi oyuncusu olabilecek bir film.filmi geçekten tavsiye ediyorum.mutlaka izleyin.
Realine
Realine

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film cidden efsaneydi Warner Bros son güzelliğini yapmış ve çok da güzel yapmış. 5 dakika izleseniz bile filmi sıkılmazsınız öyle diyeyim yani gidilicek çok güzel bir film.
Erkan Y
Erkan Y

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmlerden biriydi müzikleri oyuncuların yaptığı roller ve joker... daha ne anlatılabilir gitmeyen bin pişman
Acikgozemre625
Acikgozemre625

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi beni içine çekti joaquin phoneix mükemmel oynamış çok cesur bir film arthur fleckin nasıl psikopat jokere dönüştüğünü anlatıyor
Esref A
Esref A

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Puanlama sistemi izin verse filme 7-8 vermek isterdim. İlk dakikasında son dakikasına kadar kusursuza yakın oyunculuklar izledik. Sıradanlaşmış süper kahraman filmlerinden ve aksiyon sahnelerinden sonra böyle bir film ilaç gibi geldi. Sanat sever herkese sinemaya gitmeyi öneriyorum, aksiyon sevenler zaten gitse de beğenmeyecektir.
Furkan A
Furkan A

6 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Şahane oyunculuk, mükemmel renk paleti, şahane müzikler ve alışılmadık derinlikle işlenmiş bir joker. Çok farklı bir film, abartıldığını düşünüyordum ve beklentim yüksekti tüm bunlara rağmen fazlasıyla cevap verdi. Heath Ledger ile kıyaslamak tamamen annen mi baban mı olur bu saatten sonra.
Selahaddin G
Selahaddin G

5 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Muazzam bir baş yapıt ve beklettiğine deydi. Bu kadar düşük bütçe ve tamamı gerçek mekanlarda çekilmiş(hiç yeşil perde kullanılmamışı) olan bir film ve sizi gererken bir kaç saniye sonra kahkahalarla güldürebilmesi çok zor başarılabilecek bir durum bence. Joaquin Phoenix söylenildiği gibi gerçekten de en iyi performansını sergilemesinden ötürü kalitede oldukça güzel bir seviye yakalanmış. Umarım yılın filmi ödülünü alır. (Almazsa sinema sektörü pekte iç açıcı bir durumda değil demektir)
Gmert6464
Gmert6464

5 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Mükemmeldi! Her şey mükemmel yansıtılmıştı, karakterin gelişimi o kadar iyiydi ki... Ben çok etkilendim ve oyunculuklar için tek diyeceğim şey "Oscar geliyor..." mükemmeldi! ✨
Fuat T
Fuat T

5 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca izlediğim en iyi oyunculuklardan biri Joaquin Phoenix kesinlikle ödül almalı. Filme gelince klasik bir dram , yavaş ve etkisiz. Bir kitabın önsözü gibi olmuş.