Joker
4,3

Seker P
Seker P

14 Ekim 2019 tarihinde eklendi
çok durağan geçiyor.bir hamle olsada seyredebilirliğini sürdürse diyorsunuz.ikinci yarı biraz hareketlenme var ama ne yani ilgi çekici iz bırakan bir hikayesi yok. kendiyle alay eden üç beş adamı vuruyor film bitiyor.yaşamda ezilmiş aşağılanmış itilmiş birazda ruh sağlığı yerinde değilse bu kişilerin eline silah verseler nefret ettiği üç beş kişiyi öldürme potansiyeli var.bunun neresi filme konu olabilirki. birazdaha kalplere dokunur şekilde işlese belki kurtarırdı ama olmamış jokerin kahkahalarıda işe yaramıyor.dansıda olmasa çöp yani
elif tansu s
elif tansu s

12 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Film berbat ötesi nasıl böyle abartılı yorumlar alıyor anlayabilmiş değilim. Naçizane tevsiyem o güzel vaktinizi boşuna harcamayın.
dava a
dava a

12 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Berbat birfilm. Deccal şeytan filme hakim. Kötülük kaos ön plana çıkıyor. Önermem. Psikolojiniz bozulur
Büsra A
Büsra A

8 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Tamamen boş sakın gitmeyin zaman kaybı birde müziği istismarcı pislik bi adamın müziğiymiş boyle bir şey var mı şaka gibi ya nasil film yapmişlar
Furkan G
Furkan G

18 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Berbat çok kötü zaman kaybı karamsar verdiğiniz paraya yazık olur. Çok büyük bir Joker hayranı değilseniz gitmeyin
Caner K
Caner K

14 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Beklentinin altının altının altında. Ne olduğu belli değil.
Yazık verilen emeğe...
Tavsiye 0
irfan y
irfan y

19 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Boşa giden zaman.bu filmin yapımcısı hayatımdan çaldığı zamanı geri versin.ben böyle rezil bir film seyretmedim.
Mustafa K
Mustafa K

7 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Sırf bu filme harcadığım 2 saat için üye ol şöyle yap böyle yap kısmına katıldım. İzleyipte yüksek puan veren arkadaşlar film bittiğinde ne hisettiler acaba. Benim ensemden kafama doğru çıkan bir gerginlik. Eee gerilim falan filan filmi diyen arkadaşlar vardır muhakkak. Ya Allah aşkına nedir bu film, neyi anlattı, çocukken her travma yaşayan suç mu işliyor yada işlemeli. Konu rezil, film çok yavaş. Gıy gıy hikayeden nameler. Saçmalık ötesi. 3 cinayet var ortada, tüm gazeteler yazmış, şehir ayaklanmış adamı arayan polis yok ortada. Ha iki tane dedektif var onlarda randevu istiyorlar beyimden. 2 saatimi geri verin. Hepmi yüksek puanlı filmler böyle rezil olur. Nerdeyse hep.
Zeynep I
Zeynep I

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Rezalet. Jokerin tabiatına aykırı. Resmen replika joker. Sadece iyi yanı oyunculuk.. ............................ ......
ANIL MERT T
ANIL MERT T

23 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle abartıyor Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biri
OVERRATED beğenmedim izlemeye değmez
Yunus E
Yunus E

14 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Arkadaşlar batman suicide squat flimindeki jokeri hayal ediiyorsanız alakası yok tavsiye etmem gerkesiz.
emrah g
emrah g

16 Ekim 2019 tarihinde eklendi
..kardeşim psikolojik film çekmek istedin joker karakterini mı seçtin inanılmaz sıkıldım bir kaç arkadaş la gittim sonuna kadar izlemek zorunda kaldım ilk defa fragman izlemeden bir filme girdim ve halt ettim.. yanilipta joker macerası bekleme bilinen dangalak bir ailede yetişen psikopat bir çocuk izlemek isteyen aç gitsin yanına ne kadar ıvır zıvır varsa götürsün ancak dayanirsin ağır psikolojik seviyorsan başka JOKER diye gittiysen bambaşka
Sinem A
Sinem A

24 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü be en rahatsız edici filmdi hiç bu kadar midem bulanmış başım ağrımış bir şekilde kendimi salondan dışarı atmamıştım sakın izlemeyin aldığı bu kadar puana yazık rezalet ötesi
From the p
From the p

9 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Bence bir v for vendetta olamaz onun yüklediği anlam ve görsel şölen daha fazla konu güzel ama sahneler yetersiz
Özlem B
Özlem B

29 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İki saat vakit kaybı. İğrenç ötesi, psikopat bir film. Oyunculuk çok iyii. izleyenlerin psikolojisi bozuluyor.