Hesabım
    Mutluluk Zamanı
    Mutluluk Zamanı Orijinal Fragman
    269.687 gösterim
    20 Eki 2017
    paylaş
    Facebook'ta Paylaş Twitter'da paylaş
    Mutluluk Zamanı
    Mutluluk Zamanı
    Vizyon tarihi 10 Kasım 2017 | 1s 47dk
    Yönetmen Şenol Sönmez
    beraberinde Barış Arduç, Elçin Sangu, Cengiz Bozkurt, Dila Bayrak, Levent Öktem
    Üyeler
    2,9
    Beyazperde
    3,0
    Öneriler
    2 Fragman & Teaser
    Mutluluk Zamanı Teaser 0:45
    Mutluluk Zamanı Teaser
    21.191 gösterim - 6 Yıl önce
    Mutluluk Zamanı Orijinal Fragman 2:01
    Şuan oynayan:
    Mutluluk Zamanı Orijinal Fragman
    269.687 gösterim - 6 Yıl önce
    Kamera Arkası & Ekstra Video
    Mutluluk Zamanı Video klip 3:54
    Mutluluk Zamanı Video klip
    8.046 gösterim - 6 Yıl önce
    Beyazperdede Bu Hafta (10-16 Kasım) 3:07
    Beyazperdede Bu Hafta (10-16 Kasım)
    761 gösterim - 6 Yıl önce

    Yorumlar

    • Ali Ozan
      nerdesin elçin yalakası korkak çıksana ortaya belki de elçinin ta kendisinin kim bilir filmi övmek uğruna yapmayacağı şey yok bunların hayret ya
    • Ali Ozan
      kimsin sen? filmin dağıtıcısı mı yapımcının adamı mı nickinin arkasına saklanma da söyle yüreğin varsa öbür türlü sonsusa dek bir filmi övmek uğruna nick ardına sığınan değersiz bir fan olarak hatırlanacaksın
    • Ali Ozan
      e reklamlar bitti mi? film çoktan kalktı
    • Ali Ozan
      kopyalamamıştır canım hiç öyle şey yapar mı bu filmi çekenler? emek ve ikisinin muhteşem uyumu asdjsadhajkda! hahahahahah:)) ben demiyorum gözleri kör olmuş fanlar öyle diyor.. keşke birileri de çıkıp bunlara get a life diyebilse ona üzülüyorum
    • Ali Ozan
      Sonunda kurtulduk şaheser filminizden. Dünya varmış! :) Umarım şu ikisine bir daha bırak film dizi çekme fırsatı bile tanımazlar. Özellikle bunun için dua edeceğim.
    • Ali Ozan
      Merak etmeyin kurtulduk umarım bu ikisi bir daha da film çekemez ikisinin olduğu film yasaklanması için özellikle tanrıya dua edeceğim! :)
    • Rengarenk
      Çok uğraşmışsınız filmi gömmek için...Film zaten öyle çok derin bir konusu olan bir film değil. İnsanların izlerken mutlu olacağı, kafa dağıtacağı bir film.. Filmi bu kadar kötükeme gayretinizi hiç anlamadım doğrusu..
    • Zeynep A.
      tek kelimeyle sacma sapan bir film yemin ediyorum sinemada ilk defa uyudum ...
    • Rengarenk
      Filmi izlemeden, vizyona girmeden yorum yapanlar pek ilginç geldi bana... Öncelikle Elçin Sangu ile Barış Arduç'un Kiralık Aşk dizisindeki muhteşem uyumu bu filmle bir kez daha taçlanmış.. İzlerken Defne ve Ömer'den benzerlikler var mı diyorsun,ama karakterler farklı, Ada ve Mert çok başarılı olmuş. Cengiz Bozkurt tecrübesini konuşturmuş. Aksiyon sahneleri, mekanlar, kullanılan araçlar ve seçilen müzikler de muhteşem bence..Keyifle sıkılmadan yüzünüzde hoş bir tebessüm bırakan bir film..
    • secilemre
      Bu kadar mı hazır bir kurgu olur :) Daha öncesinde hali hazırda beğenilmiş bir çift, yakışıklı adamın romantik sözleri, kızın aşırı sevimli halleri, aşırı zengin ve renkli sahneler...Bir de Cengiz Bozkurt'un aslında kötü bir oyuncu olduğunu (çünkü her filmde bire bir aynı rolde) kabul edebiliriz sanırım. Baya 10 yıldır falan aynı karakterden ekmek yiyor maşallah :)
    Back to Top