Cengizhan Uçanpınar
1 değerlendirme
24 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Jxndkndkzmzkskaifjsmlqiejfjdjdjdjdd f y f. D fbr gbfbd f f f. F f f f u j f s e y. F f e t t f f ds r. Tg f. S s f f ff f. F f f f f f f f f fd. S w r g f f d d d d d e r g
Elcin Sangu et Barış Arduç ont fait un excellent travail même si c'était leur premier film... pour moi je le trouve trop sympa... et l'existence d'une magnifique sourire de Elbar .. vraiment j'adore
Türk halkı dram sever diye diye her yerde dram var buna kim karar veriyorsa artık.Mutluluk Zamanı gibi yüzümüzü gülderen flimlre ihtiyacımız var diye düşünenlerdenim.Elçin Sangu'yu severek takip ediyorum.Flimde emeği geçen herkesin ellerine sağlık ...
Filmi seyrettim Ailecek seyredebileceğimiz çok güzel film olmuş. Çok güldük,eğlendik film romantik aksiyon sahleri ve muhteşem İstanbul'un görüntüleri ilr muhteşem olmuş. Tabii ki Elçin Sangu ile Barış Arduç'un muhteşem uyumu da eklenince şahane olmuş. Kesinlikle tavsiye ederim paranız boşa gitmez.
Bence 2.si de mutlaka çekilmeli çok eğlenceli bir film sıkılmadan izledim. Elçin Sangu - Barış Arduç çifti sıkılmadan sürekli izlenilesi bir çift harika uyumları var.Çok yakışıyorlar.Oyunculuklarıda oldukça iyi.Hikayeyi ve Tarık karakterini de çok sevdim. Mutlaka izleyin..
Muhteşemdi.Hem elbarın güzel aşkını izleyip mest oldum,hemde gülmekten öldüm. Elçin ve Barış Farklı Karakter ve hikayeyle, onlara olan hayranlığımız,kat ve kat artı.Cengiz abi namı değer erdal bakkal, her zaman ki gibi süperdi.
Gerçekten zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadığım harika bir filmdi. romcom filimlerindeki beklentilerin uzerinde bir film.hem ağlatan hemde güldüren. Bu arada kiralık aşk dizisinin devamı diyenler olmuş ancak alakası bile yok.hikaye ve işleyiş o kadar farklı ki bu nasıl bir şey ya diyor insan. Emeğinize sağlık Barış Arduç Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt.