Mutluluk Zamanı
2,9

Furkan D.
Furkan D.

26 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Çöp gibi film. Ne olay örgüsü var, ne de konu derinliği. Genç kızlar için birebir ama benim gini saçı beyazlamış adam için berbat.
Fadim k.
Fadim k.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

18 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Berbat bi film aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar dizilerinin herhangi bir bölümü bu filmden daha iyiydi sırf hayranıyız diye bu filmde zamn harcamak cidden yazık
Gökhan Eray K.
Gökhan Eray K.

15 Kasım 2017 tarihinde eklendi
çok kötü bir film kesinlikle gitmeyin her filimde olan saçma sapan şeyler romantik komedi igrenc film
Melike D.
Melike D.

10 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi mecburiyetten girmişte olsam bu kadarınıda beklemiyordum filmin yarısına kadar zor dayandım
Amir Han
Amir Han

3 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Çöp film. Filmi ilk yarısını bekleyemeden çıkanlardanım. Sinemaya dizi anlayışını getirenlere yazıklar olsun.
oktay k.
oktay k.

28 Ekim 2017 tarihinde eklendi
Bu Ülkeyi kuran ve sizin bu tip saçma filmleri yapmanızı sağlayan sanata ve sanatçıya önem verem Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm gününde mutluluk zamanı diye bir film yapmanız saçma ve saygısızca
You don't mess w
You don't mess w

21 Şubat 2018 tarihinde eklendi
berbat, kötü sinemacılık, ergenlere yönelik sinemacılık, diziseverlere yönelik sinemacılık, siz daha kötüsünü izleyene kadar en kötüsü bu
Elif S.
Elif S.

31 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Beklentilerim cok yuksek degildi ama yine de hayal kirikligina ugradim. Tamamini izlemek icin cok ciddi slkilmak lazim, henuz o kadar hayattan sogumadim.