Düğüm Salonu
3,2

Nezir Qarayev
Nezir Qarayev

9 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Bir komedi emekçisi Şahin Irmak'ın kaleminden çıkan,zekice yazılmış bir kara mizah!
Kahkahası,eğlencesi,macerası bol...
Kadro desen şampiyonlar ligi...
Eğlenmeye,gülmeye birebir.
Bana kalırsa farklı kulvardalar ama illa ki karşılaştıracak ve bir tercih yapacaksak Ailecek Şaşkınız'dan ziyade Düğün Salonu'nu tercih ederim.
Murat S.
Murat S.

19 Mart 2018 tarihinde eklendi
Bugün akşam seansında izleme fırsatı buldum.Açıkçası biraz önyargıyla gidip çok öemnun ayrıldığım film!Hem hikayenin akıcılığı,hem olay örgüsü,komedisi kahkahası tam tadında!Hiç şüphe etmeden gidip izleyin.Çok seveceksiniz.
Ercan S.
Ercan S.

21 Mart 2018 tarihinde eklendi
Su filme güldüm eğlendim diyenleride gördük ya ne diyelim.30uncu dakikasında çıktık filmden.Konu saçma oyunculuklar kopuk.Cumali ceberle beraber izlediğim en kötü filmdi.Izlemeyin izlettirmeyin
Merve K.
Merve K.

22 Mart 2018 tarihinde eklendi
10 numara film olmuş! Kalabalık bi grup arkadaşla izledik çok eğlendik.Salondan çıkarken herkesin yüzü gülüyordu.Yapanların emeğine sağlık.İzleyin izlettirin!
Mehmet E.
Mehmet E.

26 Mart 2018 tarihinde eklendi
HARİKA BİR SALON KOMEDİSİ.Çok beğendim..............................................................
Burakali G.
Burakali G.

31 Mart 2018 tarihinde eklendi
Gayet keyifli güzel bir film olmuş seyrederken hiç sıkılmadık cooookk kötü diye gelen eleştirilere katılmıyorum genel hatlarıyla seyredilecek keyifli bir film olmuş
Ceylan Arıkan
Ceylan Arıkan

11 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Sene 2020 ve varlığından yeni haberdar olduğum bir film. Gerek senaryosu gerek oyuncu kadrosuyla efsane bir film. Bu film hakkında ne yapıp edip bir yerlere çok beğendiğimi yorum olarak yazacağım dedim ve şu an buraya yazıyorum. Mikemmel
Yusuf'la Oyun Zamanı
Yusuf'la Oyun Zamanı

26 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenmeyenler hiç film izlemesinler bence film harika,!!! Eğlencesi bol aşkı bol ve macerası bol...