Düğüm Salonu
3,2

Murat K.
Murat K.

18 Mart 2018 tarihinde eklendi
Bir komedi emekçisi Şahin Irmak'ın kaleminden çıkan,zekice yazılmış bir kara mizah!
Kahkahası,eğlencesi,macerası bol...
Kadro desen şampiyonlar ligi...
Eğlenmeye,gülmeye birebir.
Bana kalırsa farklı kulvardalar ama illa ki karşılaştıracak ve bir tercih yapacaksak Ailecek Şaşkınız'dan ziyade Düğün Salonu'nu tercih ederim.
İyi seyirler!
emrah a
emrah a

1 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
bence çok eğlenceli film. izlerken hiç sıkılmıyorsunuz. abartı şekilde eleştirel yaklaşmaya gerek yok. izlerken hoş vakit geçirebileceğiniz bir film. izlemediyseniz bakıp durmayın; açın ileyin :)
Hakan T.
Hakan T.

27 Mart 2018 tarihinde eklendi
Hayat tesadüfleri sever başlığıyla iyi işlenmiş bir film. Mekanlar sanki film için yapılmışcasına ( Böylede olabilir tabi emin değiliim) cuk oturmuş filme. Eğlenceli sonunda oh dedirten herkesin mutlu ayrılacağı bir film. Flashbackler çok eğlenceli. Küçük karakterin oyunculuğuna bayıldım.
Son olarak filmin sonundaki istek parçası beni benden almış filmin izmir filmi olduğunu hatırlatmıştır. Puanımı ufak bi arttırmıştır.
Şirin Ş.
Şirin Ş.

25 Mart 2018 tarihinde eklendi
Eğlenceli vakit geçirmek için çok iyi bir seçim, sıkılmadan takip ettim tek eksiği belki daha kısa olabilirdi ama gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum