Beş D.
1 değerlendirme
15 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Gayet eğlenceli bir KOMEDİ filmi. "KOMEDİ" Biraz romantizm biraz macera da eklenince ortaya güzel bir iş çıkmış. Şahin Irmak'ı ayrıca tebrik ediyorum. Konu ve işleyiş gayet iyiydi... Kısacası güzel vakit geçirmek, gülmek eğlenmek isteyen herkese tavsiye edilir. Bu arada filmi korsan izleyip, beğendiğim için sonrasında satın aldım.
İzlediğim ve doya doya güldüğüm nadir filmlerden bu filmi zamanında nasıl keşfetememiş ve sinemada izleyememis olduğuma şaşırdım. Hiçbir dakikasını sıkılarak izlemedim oldukça akıcı,kahkaha atarak izlediğim ve çok sevdiğim bir film olmuş. Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Umarım 2.cisi gelir.
Bir filmin senaryosu iyi olması yetmez. Oyuncuların da performansı iyi olmalı. Bu filmde tüm oyuncular kesinlikle tiyatro sanatlarını en iyi şekilde konuşturmuşlar. Keyifle izlenecek bir film.
Uzun zamandir bu kadar eglenip güldüğüm,hikayesini hiç sıkılmadan takip ettiğim,içindeki aşk’ı sımssıcak bulduğum bir film olmamıştı.Herkese tavsiye ederim.Gidin pişman olmayacaksınız.
Bir komedi emekçisi Şahin Irmak'ın kaleminden çıkan,zekice yazılmış bir kara mizah! Kahkahası,eğlencesi,macerası bol... Kadro desen şampiyonlar ligi... Eğlenmeye,gülmeye birebir. Bana kalırsa farklı kulvardalar ama illa ki karşılaştıracak ve bir tercih yapacaksak Ailecek Şaşkınız'dan ziyade Düğün Salonu'nu tercih ederim.
Bugün akşam seansında izleme fırsatı buldum.Açıkçası biraz önyargıyla gidip çok öemnun ayrıldığım film!Hem hikayenin akıcılığı,hem olay örgüsü,komedisi kahkahası tam tadında!Hiç şüphe etmeden gidip izleyin.Çok seveceksiniz.
10 numara film olmuş! Kalabalık bi grup arkadaşla izledik çok eğlendik.Salondan çıkarken herkesin yüzü gülüyordu.Yapanların emeğine sağlık.İzleyin izlettirin!
Sene 2020 ve varlığından yeni haberdar olduğum bir film. Gerek senaryosu gerek oyuncu kadrosuyla efsane bir film. Bu film hakkında ne yapıp edip bir yerlere çok beğendiğimi yorum olarak yazacağım dedim ve şu an buraya yazıyorum. Mikemmel