Rezalet. Gegirmek ve gaz cikarmanin espri oldugu, beceriksiz kes yapistir hamleleriyle kenyadaymis ortaminin saglandigi sanilmis, tamamen vakit ve para kaybi bir film. sokaklarda yürüyüş yapmak cok daha eglenceli. gitmeyin bizim dustugumuz hataya dusmeyin
Evet osuruk ve tükürük kullanıyor ama konu Kenyada geçiyor yani yarı çıplak koyu tenli insanların hareketleri türk milletine göre garip . Bir şey her zaman mumtazam olamaz atalarımız ne demiş bardağın dolu tarafından bakmalı hadi bakalım : senaryo başarılı oyuncular rollerini gayet iyi yapıyor kadro sağlam ve zaten türk milletini eylendiren şeyler osuruk , komik espiriler ... Bu filmde de bunlar bulunuyor insanlar o filme eylenmek için gidiyor iş toplantısına değil . Herkes yorumunu bu yüzden mantıklı yapsın . İnsanların haklarına girmesin
Büyük bir hayal kırıklığı. Hiç beğenmedim..bunu üzülerek söylüyorum. Şahan Gökpınar’ın filmlerini severek izleyen, kendisini de seven biri olarak yazıyorum, sinemada izlenmeye değecek bir film değildi. Hatta bitsin diye bekledim, sıkıldığımı hissettim ve üzüldüm serinin beklenen filminin bu kadar alakasız olmasına. Gülmek istedim, zorladım kendimi ama çok nadir gerçekten güldüğüm sahneler oldu, hepsi bu.
Hayatımda İzledim en kötü 2.filmdi. Ne konu var ne espiri var ne de farklı bir kelime var. Sanırım çekmekten bıkmış karacabey ovasını kirketmekten başka bir işe yaramamış bir film olarak tarihe geçti.
Önceki filmleri izledikten sonra beklentilerimi hiç karşılamadı yarısında çıkmayı bile düşündüm belki ikici yarıda iyi olur dedim ama yok film için harcadığım zamana acıdım o kadar kötü tv de yayınlansa seyredilmez
Çok birşey yazmak istemiyorum. Kardesimin ısrarı üzerine gittigim filmdir. Diger recep ivedik serilerinin arasinda bana göre en kötüsü bu film. Alıskın oldugumuz işemeli sıcmalı bölümleri bel altı esprileri soylememe gerek yok sanırım. Konya yerine Kenya olması için telefonda aşırı zorlanmış başka hiç bahane kalmamis gibi aabii sesin gitti aabii nee kenya mı falanlar Aslan kaplanların aşırı ama aşırı ben bir efektim diye bagirması.. Küçük kardeslerimin sinemada gulmekten yere yattığını ama büyüklerde dudak bile kipirdamadigini gordum. neyse denenmiş en azından saygı duyuyorum da olmamış ya nerden bakarsan bak olmamış bu sefer ki film
kaliteli film izlemek istiyorsanız kömedi türk filmlerinden uzak durun böle saçma sapan senaryosu olamayan hep belden aşagı bir film allahtan böle filmlere gitmiyom indirdim izledim bu bile bi zaman kaybı keşke çizgi film izleseydim daha iyi olurdu