Recep İvedik 6

İzlediğimize pişman olduk
Zaman kaybı
Başarısız olmuş
Gitmenizi tavsiye etmiyorum
Artık güzel komedi filmleri bekliyoruz
maskeli falcılar
maskeli falcılar

9 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Kötü ötesi,ilk yarı idare eder ama ikinci yarı nasıl berbat ve sıkıcı artık bu son olmalı çok kötüydü çok
Insan K
Insan K

31 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Sinema tiyatro iyice yozlaştı. Böyle belaltı iğrenç esprilerle dolu filmler hala bu ülkede izleniyorsa pes doğrusu. Kültürel yoksunluk içindeyiz demektir.

Kitaplar candır. Sinemanın yeri başka ama asla böyle iğrenç esprili sanatsal anlamda bomboş filmler değil. Oyunculuk iğrenç espriler iğrenç.
Oguzhan A
Oguzhan A

9 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Hiç güzel bir film değil salonda gülen tek bir kişi vardı o da 10 yaşlarında bir çocuk. Çocukların o salona girmesi bile saçmalık ahlâkını bozacağına yüzde yüz eminim
h10 .
h10 .

8 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Az önce sinemadan çıktım. Filmin yarısında çıkacaktım. Sonuna kadar su rezilliğe bir bakayım dedim. Sırf param boşa gitmesin diye. Bu kadar saptal saptal bir film, bu kadar kapasitesi dusuk bir film daha olamaz. Cem yilmaz arog filmi kadar saçma. Oradan esinlenilmiş sanki. Recep ivedik hayvanlarla felan afrika macerasi diye pek birsey beklemeyin. Montajlar vasat otesi. Hani biraz daha iyilestirmistir filmlerini dedim. Yok abi aynı aptallık aynı saptallık. Saçma salak hareketler, abuk sabuk sahneler. Pislik, iğrençlik, mallık v.s. üzerine kurulu bir konu. O kadar kötüleyeceğim şeyler daha var ki, vakit kaybı olduğundan bırakıyorum. Bu kadar emeğe yazık. Onca emek, onca çile, onca para.. sonuç.. berbat bir film. O yüzden yarim yıldız..
Sinan Şahin
Sinan Şahin

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Abi bu nedir ya ilk defa yorum yapıyorum, yeter artık insanların aklıyla oynamayın böyle rezil filmler görmek istemiyoruz artık. Biraz kendinizi geliştirin artık. Cok sevdiğim bir adam Şahan Gökbakar lütfen bırak artık bu ivedik serisini, osurmalı sıçmalı filmleri bırakın geliştirin artık kendinizi
somebody elseslover
somebody elseslover

13 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Dün akşam iki aile çoluk çocuk gittik zira 8 yaşında ki kızım recep ivedik 2 3 4 hayranı sürekli komik sahnelerini izleyerek büyüdü. Neyse kısa ve net BERBAT hatta gittikçe kötüye giden bir seri olduğunu düşünerek gitmeme rağmen BERBAT ÖTESİ...
1. Benim gibi çocuk gülsün değişik bir aktivite olsun diye kesinlikle gitmeyin 16 yaş altı çocukların ahlakını terbiyesini bozacak bir film zira salonun yarısı çocuktu ve o sahnelerde izlerken çocuğumun yanında utandım
2. Tamam belden aşağı espiriler illa ki var 1 2 3 4 u bu yüzden sevdik ama burda bokunu çıkarmışlar artık olayın
3. Çomak hareketi bol miktarda çocuğunuz bilmiyorsada artık öğrenir siz gittiğinizde benim 8 yaşında ki kızımda maalesef öğrendi 
4. Görsel efektler az para harcayalım zaten millet gülmeye geliyor çokta gerçekçi olasına gerek yok zaten türk halkı mal şeklinde olmuş
5. Oyunculuk sıfır hiç kimsede oyunculuk denen birşey yok özellikle yerlilerin oyunculuğu gerçekten sıfır
6. Son olarak parası batsın paranıza yazık onu geçelim de ciddi anlamda zaman kaybı hadi onuda geçtimde çocuklarınızı kesinlik götürmeyin... bol bol yellenmeli sıçmalı işemeli genirmeli bir film bunlarla güldürmeye çalışılmış ki çünkü konu mantık akıcılık hic birşey yok. Şahan gökbakar da biliyor maalesef ülke olarak seviyemizin düşük olduğunu tükürme genirme osurma ile rahatca para kazanabileceğini.....
Yazık çok yazık
Doğukan Yılmaz
Doğukan Yılmaz

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Beklentinin aşırı altında ri5 ri4 'ün yanında hiçbir şey yetersiz olmus umarim 7de daha güzel şeyler gelir
Erkan Bilen
Erkan Bilen

9 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en kotu filmlerden biri diğeride cinayet süsü. Sadece para kazanmak için film yapmaya başlayan zihniyet iş başında.
Erencan S
Erencan S

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Recep İvedik karakterini defalarca izleyen birisiyim. Cidden onca eleştiriye rağmen seride çok güzel espriler var. Recep İvedik 5 'i de izlemiştim. Fena değildi. Ama Recep İvedik 6 rezalet olmuş. Hemen gittik filme ama aradan sonra daha dayanamadık çıktık. Tam anlamıyla espriler berbat, senaryo berbat, oyunculuklar berbat, teknoloji berbat. Cem Yılmaz'dan sonra Şahanda berbat bir film yapmış. Gitmeyi düşünen varsa hiç gitmesin.
yigit ali D.
yigit ali D.

20 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Yeter artık daha fazla film çıkarmayın artık baydı. Filmde komik denebilecek hiç bir şey yok. Sırf gişe için saçma sapan bir film çekmişsiniz.
Yusuf Nazlı Çığladı
Yusuf Nazlı Çığladı

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Filmin son sahnesinde Recep İVEDİK cesaret kolyesini geline verdi ve 40 sn sonra halay çekerken kolye boynundaydı. Gözden kaçan büyük montaj hatası olmuş ayrıca elçiliğe atılan mesaj fotoğraftı, bu sahne ile ilgili elçilik cevabı sahnesini göremedik saçmalanmıştı. Kemal sunal filmlerinden hatırlayınız atla gel şabanı. Filmin ismi atla gel şabandı ama filmdeki rolü Niyaziydi kimse sen neden niyazisin demedi. Biz İVEDİK filmlerini halk olarak sevdik yerli filmlere olan sevgimiz çok fazla. İzlemeye değer filmdi başarılarının devamını dilerim. Emeği geçen herkese teşekkürler...
Şahin Bulut Iynemli
Şahin Bulut Iynemli

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Şahan abi öncelikle sana burdan selam ederim,bunlarin yazdigi sorulara takilma çok fazla içme,kendini topla,bizim için sadece bizim için degil ailem ve akrabalarim için çok degerlisin abi recep ivedik 6 çok güzel olmuş her zaman arkandayis abi başarilar sen bu salaklarin söylediklerine bakma bunlara demelisi şu siz nasil isnsanlarsiniz ya Şahan abi 6 bölüm çekti ya insaf ya televizyondada söylemişti kil taniniyor endamina bu işi yapmak ne kadar zor haberiniz varmi biz yaptigimiz için biliyorus başarilar abi.
Ankarali0606
Ankarali0606

8 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Öncelikle olumsuz yorumlarını hepsi film vizyona girmeden önceki önyargılı yorumlar bu da filme düşük olarak dönmüş. Öncelikle filme geçmeden önce genel olarak seri hakkında yorum yapmak istiyorum serinin ilk üç filmi son iki filme göre daha komikti ancak 4. ve 5. filmlerde Türk sinema tarihinde 7 milyon izleyiciyi geçen tek iki film ve en çok izlenenler sırasında ilk iki sırayı paylaşıyor. İzleyici isterse de devam eder bu seri çünkü her film ayrı macera ayrı bir serüven Filme gelince en sonda güzel bir sahne vardı, spoiler:
serinin diğer filmlerini hatırlatıcı sahneler vardı. Bence beşinci filmden daha güzeldi. Aslında herkes eleştiriyor ama filmlerde çok ince alay var toplumdaki çarpıklıklarla ilgili bunu serinin 1 ve 2. Filmlerinde daha önce görmüştük. Ayrıca Recep İvedik serisinin bu kadar eleştiri almasını da anlamıyorum. Bunda argo varda sanki Amerikan filmlerinde olan cinsel espirilere hiçbiriniz gülmüyorsunuz da argo var diye eleştiriyorsunuz. Film genel olarak güldürdü bana serinin ilk filmlerinin tadını verdi ondan 4.5/5 yarım puanı da şundan dolayı kırıyorum. Film çok hızlı geçti böyle hemen bitti nasıl geçtiğini anlamadık biraz daha uzun olabilirdi.
Ayhan K
Ayhan K

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Tam bir hayal kırıklığı. Herkesin eleştirdiği zamanlarda bile ben Recep İvedik e hiç bir zaman laf söyletmeyen bir taraftarım ama bu sefer onu savunacak tek kelime bulamıyorum. Ne derece kötü olabilir görmek isterseniz gidin.