Efe Kal
1 değerlendirme
27 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Yapımcı kendisi, senaryo kendisi, oyuncu kendisi dışında başka oyuncu yok, zencileri saymıyorum... yönetmen kardeşi, resmen filmin spoiler: içine etmişler. Ben karakteri sevdiğim için filme gittim ancak, bu çekilen seriler git gide en kötüsü nasıl yapabilirim duygusu ile çekilmiş film, filmin ilk yarısı bittiğinde o kadar pişman oldum ki birdaha kesinlikle bu adamın filmine gitmem dedim. Para kazanmayı hak etmiyor, verdiğim bilet parasına gerçekten çok üzüldüm...
Ben boyle kotu küfürle sacma salak hareketlerle dolu ve bundan para kazanma hedefi olan bir insan daha görmedim Abi sen bu işi yapma . türk toplumu buna artık gülmüyor Kemal Sunalda küfür ediyor ama mizah ve düşündürme o kadar ön plandaki küfürler görünmuyor. Boyle igrenc bir flim izlemedim yazik. Paramiza ve zamanimiza yazik. ...sahan acaba cocuklarina boyle bir flim izletebilirmiydi. Yada cocuguna boyle bir miras mı bırakacak.
tadında bırakılmalıydı...her geçen seride gerçeklikten uzaklaşan bir yapıya büründü.Ama her zamanki gibi iyi bir hasılat yaptı.Bunun nedeni ise maalesef ki bizim insanımızın küfür,argo,ve osuruk sesi duymaktan haz alması diye düşünüyorum...
hep aynı şakalr hep aynı küfürler neyi ne zaman yapacağınız tahmin edebiliyorsun bence olmamış bitsede gitsek modunda izledim. sonuna doğru artık onlarda bitirmek için yapmışlar gibiydi
İğrençççç ötesi berbat ''pis saçma sapan espirilerle dolu edep dışı bi film''bu kadar berbat bi film izlemedim ilk yarıda çıktım sinemadan''para mıda helal etmispoiler: orum''boğazından çıksın''''arkadşlr kesinlikle gitmeyin
Hayatımdan çalınan 2 saat ve cebimden çıkan paraya bakınca gerçekten çok büyütmüşüz bu karakteri gözümüzde diye düşündüm. Kızım 9 yaşında gördüklerine üzüldüm, duyduklarına üzüldüm, böyle bir filme götürdüğüme üzüldüm, onunla ilk kez gittiğim sinemada böyle bir tercihte bulunmama üzüldüm ve onu üzmemek adına salonu terk edemediğim için de üzüldüm. Vasat değil vasat altıydı... Bu adama prim verdim ya bana da yazıklar olsun...
Recep İvedik karakteri neden bukadar baş tacı yapıldı anlamış değilim yine vasat yine vasat küfürle aşağılamayla moronlukla bir yere kadar gider sonra Şahan Göğebakan gümler..... kaliteli oyuncu kadrosu ve kaliteli senaryo gerekli artık.... banal kadro banalllık ve ahmaklık iç içe olmaaaazzzzz
Recep ivedik serisi 6. Filmi beklentilerin ne yazikki çok altinda kaldı. Sinemaya gittiğimde benim gibi herkes gülmek icin kendini zorladı ama ne yazıkki. Çok az sahne günceldi. Filmin geri kalanı tamamen tekrar düşülmüş espirilerden ibaretti . Bu nedenle ilk 5 filimini hala Zevkle izlerken 6. Filiminin tekrarınını izlemeyi düşünmüyorum. Umarım 7. Filimde zorlama sahnelerden çok orjinal ve güncel sahneler olur.. her harikulade harcanan emek icin teşekkürler .
Berbat olduğunu biliyordum sırf arkadas hattı için girdim oda anladi zaten film arasında bıraktık gittik izlemeyi verilen para haram olsun.7 .koğuşa gidin mucizeye gidin zamaniniz değerli olsun.