Recep ivedik 6 izliyecegine Ace Ventura izle daha iyi. Adamlar orijinal senaryo cekmis bizimkiler ctrl c yapip yapistirmis. 6 seri ilk izledigimde hani bir degisiklik katmislar demistim sonra Ace Ventura yi tekrar izledikten sonra mekan, senaryo ayni degisen seyler anakonda yerine beyaz yarasa ve oyuncular. onun disinda ctrl + c, cltr + v urunu.
Kisaca bir recep sever olarak maalesef 6. Filmi hic begenmedim. Bi kere guldum hatta ve cok sıkıldım. Serinin en iyi filmi 2 daha onun ustune cikmadi bi daha.
Film kesinlikle beklentileri karşılamıyor diğer seriye göre komediden çok uzaklaşmış el hareketleri gaz çıkarmaya gülecek kitle için ideal her zaman bu filmleri savunan biri olarak bu filmi begenmedim
Hayatımda bu kadar berbat kötü bir film görmedim tek kelime ile rezalet buna film bile denilemez saçma sapan konusu saçma sapan konuşmalar tek bir sahnesinde gülmedim rezalet ötesi ve şahanın bundan sonraki hiçbir filmini izlemiyecem Sakın vaktinizi ve paranızı vermeyin
Yemin ederim var ya bir filmin bitmesini ömür boyunca bu kadar beklememiştim bu kadar iğrenç kötü beş kuruş etmez bir film daha düşünülemezdi.arkadaşım bana başta demişti o parayla bana kahve ısmarla diye dinlememiştim :) keşke dinleseydim
Recep Ivedik'i izlerken ilk defa uyukladım.İzlemediyseniz paranızı ve zamanınızı çöpe atmayın.Filmde güleceğiniz bir sahne yok.İki sahnede milliyetçilik yaparak kurtarmaya çalışmış ama filmi daha da batırmış.
sadece ilk yarı 1 kere güldüm okadar , 1 den 6 ya kadar yan roldeki kişilerin oyunculukarı hepmi kötü olur (tur rehberi hariç) hep aynı pısırık dayak yiyen küfür yiyip yere bakan cevap veremeyen bi yan rol kişisi . zenciler bile daha iyi rol yapıyorlar bizimkilerden filmde. espiri yok hep eski sözler konuda pek güzel degil, kısacası acil bi seri daha çekelimde vatandaşı biraz daha soyalım düşüncesine girmişler.