BARIŞ KÖTEŞ
22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
7 yaşındaki çocuğu bile güldüremeyen amaçsız,konusuz berbat bir film.Galiba artık seriye bir son vermek gerekiyor.Bence serinin en kötü filmi olan 2'den kat kat daha kötü...
İzlemeyin zaman kaybı ama çok sıkıldıysanız ve zamanınızı leşten filmlerle alay için harcıyorsanız izleyin onun dışında zaman kaybı harcanan paraya yazık o para ile dubleks ev alınır.
serideki diğer filmlere bakarak söylüyorum gerçekten tam bir hayal kırıklığı olmuş. özellikle mizahın iyice ayaklara düştüğü argonun ve küfüründe tavan yaptığı bir filmdi. o denli sıkıcıydıki özellikle ikinci yarısında acaba daha da zaman kaybetmeyip çıksam mı diye düşündüm. diyecam şimdi mizah ve komedi anlayışı 10 ve daha altı yaş çocuklar içindi, ama o kadar fazla bel altı espiriler ve iğrençlikler vardı ki inanın çocuklar için bile sakıncalı bir film olmuş.işin kötü tarafı sinemada birçoğu da çocuklu ailelerdi. uzun lafın kısası umarım şahan gökbakar bir daha film yapmaya yeltenmez...
Serinin en vasatı. Diğer bölümlerin çok uzağında kalmış. Espri namına yapılan şeyler çok sıradan. Koca film boyunca gülmenizi sağlayacak neredeyse hiçbirşey yok. Filmden sıkılıp çıkmak isteyeceğimi hiç düşünmezdim. O derece kötüydü.
Verdiğiniz paraya yazık hadi verdiğim parayı geçtim vaktime yazık hadi verdiğim vakti geçtim film için hazırladığınız butçeye yazık aptal otesi küfürle güldürmeye çalışan bi film
Gerçekten seyredilmeyesi bir film olmuş. Eski filmlerinden çalıntı espriler, gereksiz mide bulandırıcı replikler. Merakla gittik gülmek için. Bir iki kez zorlama ile ancak sırıttık. Boşuna zaman kaybı. spoiler:
Siz olun kimsenin yorumuna bakmayın hiç gülmeyen annem bile güldü hiç sıkılmadım gülmekten bütün salon yıkıldı filmde türk bayraği fln vardı recep ivedik serisinin en iyi filmi olmuş tekrar tekrar izleyeceğım