Recep İvedik 6
1,8

beyyaaazperde
beyyaaazperde

6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Recep ivedik 6 izliyecegine Ace Ventura izle daha iyi. Adamlar orijinal senaryo cekmis bizimkiler ctrl c yapip yapistirmis. 6 seri ilk izledigimde hani bir degisiklik katmislar demistim sonra Ace Ventura yi tekrar izledikten sonra mekan, senaryo ayni degisen seyler anakonda yerine beyaz yarasa ve oyuncular. onun disinda ctrl + c, cltr + v urunu.
Eyup D
Eyup D

6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en anlamsız en saçma dandik bir filmdi yav hiç bir sahnesinde gülemedim masrafa yazık berbat ötesi
Murat Sağlamcı
Murat Sağlamcı

2 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Recep İvedik filmlerini en azından sıkılmadan ve yapılan eleştirileri abartılı bulanlardandım.. ama bir film serisi bu kadar rezil edilebilir.. bırakın sinemayı TV karşısında geçirdiğiniz vakte yazık olur.. serinin intiharı..
Burak Badalı
Burak Badalı

29 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel Gerçekten tavsiye ederim herkese izlesinler İzlemeyenler için direk bu siteyi kullanın gercekteb çok seveceksiniz
halit can özmüş
halit can özmüş

26 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Tavsiye ediyorum izleyin.
xxxxxxxxxx spoiler:

BARIŞ KÖTEŞ
BARIŞ KÖTEŞ

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
7 yaşındaki çocuğu bile güldüremeyen amaçsız,konusuz berbat bir film.Galiba artık seriye bir son vermek gerekiyor.Bence serinin en kötü filmi olan 2'den kat kat daha kötü...
Çetin Öztürk
Çetin Öztürk

22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel filim ve çok komik ksrantina bitsede filmi izlesek izlemenizi tavsiye ederim mutlaka izleyin .
murat baz
murat baz

20 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Bok gibi amk
Bu nasıl bir film ya yazik gerçekten yazık sjxunsnzjsjszjsjaânnajajxjajsjsjsjsjsjjsjssw
Ahmet
Ahmet

19 Nisan 2020 tarihinde eklendi
İzleyerek boş yere vakit harcamaya değmez.Bolca seviyesiz el kol hareketi.Filmin başlangıcı fena değil aslında,ancak bir süre sonra insanı bayıyor.
ahmet alex
ahmet alex

18 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Kötü kelimesini yeniden tanımlamış olabilirler, izleyin ve tanımı anlayın. Boşa Geçen vakit için kim bizden özür dileyecek
Dr Emmett
Dr Emmett

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Recep ivedik serisi bu filmden sonra bitebilir. İvediği Konya'ya gitmek isterken Kenya götürmeye, gorille güreştirip aslanın burnuna gaz çıkartmaya ne gerek vardı? ısırarak anakonda öldürüyor yok kabilenin eline düşüyor offff yazarken sıkıldım. Şahan bence bu seriye son versin kendisi kabız olmuş zira bu saçmalıklara yer vermesinin başka nedeni olamaz...
Ertan Kılıç
Ertan Kılıç

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
seri burada bitti bence yarısına kadar dayanabildim gerisini izlemicem çok kötü dalkdlakdlşaşkdşaadadaşdlka
Büşra Özkan
Büşra Özkan

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Açılsana yaaaaa bıktım recep ivediki izlençmek istiyorum ama açılmıyor lütfen açılırmısın lütfen. Hadi
Murat Cakmak
Murat Cakmak

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
kaliteli film izlemek istiyorsanız kömedi türk filmlerinden uzak durun böle saçma sapan senaryosu olamayan hep belden aşagı bir film allahtan böle filmlere gitmiyom indirdim izledim bu bile bi zaman kaybı keşke çizgi film izleseydim daha iyi olurdu
Onur Y
Onur Y

16 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Baştan sağma yapılmış bir film olmuş halbuki konudan dolayı ümitliydim ama maalesef sıkıcı filmi yarısında instada türladım