Bel altı espirinin bile bir çitası vardır. Böyle kötü bir film seyretmedim. Kendimi gülmeye zorladım yine olmadı. Karaktere güvenip böyle saçma bir senaryo ile izleyici karşısına çıkmak cesaret verici... Kimseye tavsiye etmem... diğer serileri daha kaliteli idi.
Recep İvedik karakterini defalarca izleyen birisiyim. Cidden onca eleştiriye rağmen seride çok güzel espriler var. Recep İvedik 5 'i de izlemiştim. Fena değildi. Ama Recep İvedik 6 rezalet olmuş. Hemen gittik filme ama aradan sonra daha dayanamadık çıktık. Tam anlamıyla espriler berbat, senaryo berbat, oyunculuklar berbat, teknoloji berbat. Cem Yılmaz'dan sonra Şahanda berbat bir film yapmış. Gitmeyi düşünen varsa hiç gitmesin.
Ülke olarak şöyleyiz boyleyizi cahiliz ona bakilir mi buna gidilirmiyi geçelim, biz bu adama gülüyoruz. Seviyoruz. Ama bu film olmamış. Öyle hazirdikki gülmeye başlarda o gaz ile bir kac yerde güldük de yada gulumsedik..ilk yarı bitene kadar da umutluyduk.film arasında çok da güzel değilmiş deil mi yorumlarımız film sonunda keşke gitmeseydik oldu. Çok kötüydü çok. Diğer seyirci sayılarına ulasamayacak kesinlikle
Gerçekten tam bir hayal kırıklığı. İlk bölüm biraz güldürürken ikinci bölümde zerre gülmedim. Zorlama bir film olmuş filmi yarıda bırakıp çıkan çok oldu. Gittiğime pişman oldum. Serinin en başarısızi diye düşünüyorum..
Ayni espriler, vasat otesi. Bitse de salondan disari ciksak dedirtti. Serinin en kotusu bence buydu. Tam hayal kirikligi. İnanin tanitim filmini izlediyseniz yeterli, zaman parayla geri gelmiyor.
Recep İvedik, ilk iki filmden sonra kendini tekrar etmeye başlayan ve herkesin eleştirdiği bir yapım haline geldi maalesef. Üçüncü filmde sosyal medya platformlarında çılgınca eleştirilmesine rağmen bugün altıncı filmine yorum yapıyoruz. Filmde, önceki beş filmde neye gülündüyse aynıları tekrarlanmış. Önceki filmlerin komik sahneleri diye Youtube'a atılan sahnelerin bir tekrarını izleyeceğinizi belirteyim, tabi izlerseniz. Vakit kaybı.