Recep İvedik 6
1,8

zülal altundağ
zülal altundağ

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Çok kötü, serisinin en kötü filmi, hatta yılın en kötü fiLMİ
Zaman KAYBI. PARAM VE ZAMANIM İÇİN ÜZGÜNÜM
Israfil cingöz
Israfil cingöz

9 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Bel altı espirinin bile bir çitası vardır. Böyle kötü bir film seyretmedim. Kendimi gülmeye zorladım yine olmadı. Karaktere güvenip böyle saçma bir senaryo ile izleyici karşısına çıkmak cesaret verici... Kimseye tavsiye etmem... diğer serileri daha kaliteli idi.
Doğukan Yılmaz
Doğukan Yılmaz

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Beklentinin aşırı altında ri5 ri4 'ün yanında hiçbir şey yetersiz olmus umarim 7de daha güzel şeyler gelir
Erencan S
Erencan S

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Recep İvedik karakterini defalarca izleyen birisiyim. Cidden onca eleştiriye rağmen seride çok güzel espriler var. Recep İvedik 5 'i de izlemiştim. Fena değildi. Ama Recep İvedik 6 rezalet olmuş. Hemen gittik filme ama aradan sonra daha dayanamadık çıktık. Tam anlamıyla espriler berbat, senaryo berbat, oyunculuklar berbat, teknoloji berbat. Cem Yılmaz'dan sonra Şahanda berbat bir film yapmış. Gitmeyi düşünen varsa hiç gitmesin.
A.Murat Bulut
A.Murat Bulut

9 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Ülke olarak şöyleyiz boyleyizi cahiliz ona bakilir mi buna gidilirmiyi geçelim, biz bu adama gülüyoruz. Seviyoruz. Ama bu film olmamış. Öyle hazirdikki gülmeye başlarda o gaz ile bir kac yerde güldük de yada gulumsedik..ilk yarı bitene kadar da umutluyduk.film arasında çok da güzel değilmiş deil mi yorumlarımız film sonunda keşke gitmeseydik oldu. Çok kötüydü çok. Diğer seyirci sayılarına ulasamayacak kesinlikle
emir zukak
emir zukak

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
bu kadarmı köü olur 2. yarı çıktık salonun yarısı boşaldı bomboş rezil bir film argodan başka bir şey yok bedavaya paramız gitti
Enes Sağcan
Enes Sağcan

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Bütün serilerini izleyen birisi olarak söylüyorum sıkılıp çıkmak istedigim tek.serisi bence kesinlikle gitmeyin zaman kaybi
Tuğçe Akgün Yıldız
Tuğçe Akgün Yıldız

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Gerçekten tam bir hayal kırıklığı. İlk bölüm biraz güldürürken ikinci bölümde zerre gülmedim. Zorlama bir film olmuş filmi yarıda bırakıp çıkan çok oldu. Gittiğime pişman oldum. Serinin en başarısızi diye düşünüyorum..
Muhammet Ali TOPRAK
Muhammet Ali TOPRAK

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Recep İvedik serilerinin en kötüsü diye bilirim. Kapı gıcırtısına dahi gülen oğlum bile beğenmedi! Yazık oldu.
barış tombul
barış tombul

9 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Ayni espriler, vasat otesi. Bitse de salondan disari ciksak dedirtti. Serinin en kotusu bence buydu. Tam hayal kirikligi. İnanin tanitim filmini izlediyseniz yeterli, zaman parayla geri gelmiyor.
Deniz Mutlu
Deniz Mutlu

14 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Gitmeyin paranıza ve vaktinize yazık kısa ve öz ayrıntıya girmeye gerek yok...
Arzu Çetin Çakır
Arzu Çetin Çakır

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Emeğine saygı gösteriyorum ama malesef beğenmedim . Bence recep ivedik tiplemesini tadında bırakmak gerek artık
Mert H
Mert H

11 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Recep İvedik, ilk iki filmden sonra kendini tekrar etmeye başlayan ve herkesin eleştirdiği bir yapım haline geldi maalesef. Üçüncü filmde sosyal medya platformlarında çılgınca eleştirilmesine rağmen bugün altıncı filmine yorum yapıyoruz. Filmde, önceki beş filmde neye gülündüyse aynıları tekrarlanmış. Önceki filmlerin komik sahneleri diye Youtube'a atılan sahnelerin bir tekrarını izleyeceğinizi belirteyim, tabi izlerseniz. Vakit kaybı.
Rabia Turan
Rabia Turan

10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
İzlediğim filmlerden en kötüsüydü diye bilirim gidip gitmememek size kalmış ama giderseniz boluna para vermiş olursunuz net
Gamze Gorgulu
Gamze Gorgulu

21 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Yine tükürmeli geğirmeli saçma bir film
bu filme 6. Çektirme cesaretin veren izleyicilere de yazıklar olsun