Yusuf Nazlı Çığladı
1 değerlendirme
10 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Filmin son sahnesinde Recep İVEDİK cesaret kolyesini geline verdi ve 40 sn sonra halay çekerken kolye boynundaydı. Gözden kaçan büyük montaj hatası olmuş ayrıca elçiliğe atılan mesaj fotoğraftı, bu sahne ile ilgili elçilik cevabı sahnesini göremedik saçmalanmıştı. Kemal sunal filmlerinden hatırlayınız atla gel şabanı. Filmin ismi atla gel şabandı ama filmdeki rolü Niyaziydi kimse sen neden niyazisin demedi. Biz İVEDİK filmlerini halk olarak sevdik yerli filmlere olan sevgimiz çok fazla. İzlemeye değer filmdi başarılarının devamını dilerim. Emeği geçen herkese teşekkürler...
Filme dün gittim. İlk bölüm beklentileri karşılayacak kadar güzeldi. Fakat ikinci bölümde sonuç o kadar belli edilmişki yani okuduğunuz bir kitabı tekrar okuduğunuzu düşünün. Çok sıkıcı geçti ikinci bölümü. İzlenebilir ama en fazla 60 65 dk sı geri kalan bölümde emin olunki uykunuz gelecek.
O Kadar Gömülecek Bir Yanı Yoktu Yani Bildigimiz Recep İşte Ne Bekliyorsunuz Avatara Mı Çıksın Adam Gerçi oda Olabilir Bak ya :)))) İzleyin Geçin İşte Ara Ara da Güldürdü yani
Kisaca bir recep sever olarak maalesef 6. Filmi hic begenmedim. Bi kere guldum hatta ve cok sıkıldım. Serinin en iyi filmi 2 daha onun ustune cikmadi bi daha.
Bütün serilerin en vasatıydı. 8 yaşındaki oğlumu almadılar ama iyiki almamışlar küfürler fazla olmuş. Şahan gökbakara bayılan biri olarak malesef beğenmedim.