Recep İvedik 6
1,8

Uğur Argun
Uğur Argun

12 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Güldürmedin düşündürdün. Bu izlenme sana zarar ettirmiycek. Sana tavsiyem 7 . Seriyi cekme insalarda paralarini boşa harcamasin. Herkez parayi senin gibi kolaay kazanmiyo . Dersenki ne kolayi emek var bu isin icinde bende sana derimki nahooo
Ankarali0606
Ankarali0606

8 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Öncelikle olumsuz yorumlarını hepsi film vizyona girmeden önceki önyargılı yorumlar bu da filme düşük olarak dönmüş. Öncelikle filme geçmeden önce genel olarak seri hakkında yorum yapmak istiyorum serinin ilk üç filmi son iki filme göre daha komikti ancak 4. ve 5. filmlerde Türk sinema tarihinde 7 milyon izleyiciyi geçen tek iki film ve en çok izlenenler sırasında ilk iki sırayı paylaşıyor. İzleyici isterse de devam eder bu seri çünkü her film ayrı macera ayrı bir serüven Filme gelince en sonda güzel bir sahne vardı, spoiler:
serinin diğer filmlerini hatırlatıcı sahneler vardı. Bence beşinci filmden daha güzeldi. Aslında herkes eleştiriyor ama filmlerde çok ince alay var toplumdaki çarpıklıklarla ilgili bunu serinin 1 ve 2. Filmlerinde daha önce görmüştük. Ayrıca Recep İvedik serisinin bu kadar eleştiri almasını da anlamıyorum. Bunda argo varda sanki Amerikan filmlerinde olan cinsel espirilere hiçbiriniz gülmüyorsunuz da argo var diye eleştiriyorsunuz. Film genel olarak güldürdü bana serinin ilk filmlerinin tadını verdi ondan 4.5/5 yarım puanı da şundan dolayı kırıyorum. Film çok hızlı geçti böyle hemen bitti nasıl geçtiğini anlamadık biraz daha uzun olabilirdi.
Arda G
Arda G

7 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Süper spoiler:

Batuhan Y.
Batuhan Y.

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
gayet güzel bir filmdi tabi daha fazla geliştirilebilirdi. Ama kesinlikle kötü bir filim değil izlerken çok güldüm inşallah 7.serisi de çıkar
Murat Cakmak
Murat Cakmak

17 Nisan 2020 tarihinde eklendi
kaliteli film izlemek istiyorsanız kömedi türk filmlerinden uzak durun böle saçma sapan senaryosu olamayan hep belden aşagı bir film allahtan böle filmlere gitmiyom indirdim izledim bu bile bi zaman kaybı keşke çizgi film izleseydim daha iyi olurdu
Selo Can
Selo Can

23 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film ama fazla küfür var küçük çocuklara zarar verebilir hersahnede en az 3 adet küfür koymuşlar
Ани Славчева
Ани Славчева

10 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Hzhshs.hxhshzhhxhxhxhxhxhxhdhdhhdhdhdhhdhhhhhhhhhhhbnnnhjbbbbbbhhhhdhdhdhdhdhhcdhhdchchchhchchchchcjcjchfhdhdjdjfuhdufuduf7udjd7i88989e9e9e9e848r8r8r8r8r88titifidukkdjd
Reyhan Ayvaz
Reyhan Ayvaz

12 Aralık 2020 tarihinde eklendi
baya iyi ve komikti ve beyaz perdeden izlemek ayrıca güzeldi kalitesi de ayrıca güzel ve çok sevdim
Hazal Taylan
Hazal Taylan

29 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Bu Dbcyadgdahugdauagcad ve vdayadycacuuauadidgsahavuaegybbbbbhbh bu vuyyugcycyicyig Dr fuyugifuvuvuvug