Şahin Bulut Iynemli
1 değerlendirme
17 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Şahan abi öncelikle sana burdan selam ederim,bunlarin yazdigi sorulara takilma çok fazla içme,kendini topla,bizim için sadece bizim için degil ailem ve akrabalarim için çok degerlisin abi recep ivedik 6 çok güzel olmuş her zaman arkandayis abi başarilar sen bu salaklarin söylediklerine bakma bunlara demelisi şu siz nasil isnsanlarsiniz ya Şahan abi 6 bölüm çekti ya insaf ya televizyondada söylemişti kil taniniyor endamina bu işi yapmak ne kadar zor haberiniz varmi biz yaptigimiz için biliyorus başarilar abi.
şimdi öncelile şunu söylemek istiyorum yazdığım yazıda spoiler bulunur izlemeyenler lütfen okumasın spoiler: bu filme puanım 5 ama tek kusuru şu recebe ilk Konya'ya festivale davetli olduğu haberi geldiğinde evden dışarı Konya'ya gideceğim diye evden çıkıyor fakat bazı yanlış anlaşılmalar sonucu Kenya'ya giden recep orada mahsur kalıyor arkadaşı nurullahın telefonu yanındadır fakat recebin telefonu yoktur sebebi ise recebin telefonunun yurt dışına kapalı olması recep evden konyaya gitmek için çıkıyor ama konya yurt dışı değil.okuduğunuz için teşekkürler...
10 numara 5 yildiz film seriye devamini temenli eder basarilwrin devamini dilerim sahan sen bir yildizsin her zamanda oyle olcaksin en iyi komedyen filmleri
Bel altı espri falan tamam ama izleyenler de çocuk değil. Barış Pınarını desteklemiyor dediğiniz adam filmide barış gücü adı kapsamında bir sahne bulundurmuş
Gerçekten muhteşem bir film herkes kötü demiş siz siz olun kimsenin lafına bakmayın girdiğimden çıkana kadar gülmekten öldüm gerçekten muhteşem film serinin devam etmesini istiyoruz
Burada yazılan kötü yorumlara inanamıyorum herşeyin dozu harikadı bir hikayesi vardı giriş gelişim sonuç çok iyidi insanları memnun etmek zordur güldürmek nerdese imkansız gibidir ama güldürebilen bir filmdi serinin en iyi 3üne girer 刺
Harika tek kelimeyle vizyona girmesini sabırsızlıkla bekledim ve girince hemen gittim baştan sonrada güldüm mutlaka gidin izleyin bol bol kahkaha altın...