Görevimiz Tatil
2,6

Berkay B.
Berkay B.

8 Mart 2018 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu çok boş. İzlerken gerçekten zorlandım. Oyunculara saygımdan filmin yarısında çıkmadım. Demet akbağ ve zafer algöz iyi oyuncular evet bende o yüzden gittim ama değmedi. Yıllar ilerledikçe sanki türk sineması geriye gidiyor. Benim anlamadığım bu filmi oyuncular izlerken keyif almış mıdır? Zeytin ağaçları konusunda verilen mesaj dışında filme dair olumlu bir yorum yapamıyorum. İnanılmaz derecede boş vaktiniz varsa gidin..Bence paranıza yazık, gidip bir yerde kahve için daha çok keyif alırsınız.
Yeliz S.
Yeliz S.

7 Mart 2018 tarihinde eklendi
Kotu elestirileri dikkate almayip bir sans vereyim dedim ama tek kelimeyle "berbat" ti.Zamanimada,paramada yazik oldu.
Melek K.
Melek K.

6 Mart 2018 tarihinde eklendi
Baştan sona esprileriyle sıcak ve samimi anlatımıyla sıkılmadan izlediğim eli yüzü düzgün bir film...Toplumsal eleştirileri çok yerinde; oyunculuklar çok iyi ve en önemlisi güldürmeyi başarıyor ..izlemenizi öneririm.
Emrah K.
Emrah K.

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Demet Akbağ görevimiz tatil diye sözüm ona komedi filmi çekmiş baştan sona kara propaganda akılları fikirleri sokakta milleti nasıl sokağa çekeriz hep onun çalışmaları memoli denen kansızın mesele ağaç değil sen hala anlamadın mı dediği hep sokak isyan çağrısı paranıza yazık izlemeyin
Hanife A.
Hanife A.

4 Mart 2018 tarihinde eklendi
Cok kötü ...gercekten kotu paranizdan gectim zamaniniza yazik . Komedi olmadigi gibi sinema filmi olabilecek bir ozelligi de yok .
Erhan A.
Erhan A.

4 Mart 2018 tarihinde eklendi
Rezalet tek kelimeyle.komedi desen degil film desen zorlarsin kendini.verilen paraya daha cok gecirdigin zamana yazik.kopuk ne anlattigi belli degil zeytinligi kurtar bitsin film.2 . filmde gelir simdi
Yavusz C.
Yavusz C.

1 Mart 2018 tarihinde eklendi
Tamam günümüz.zeytindalı operasyonuna Dikkat çekmiş o yönüyle güzel ki onuda zeytin dalının adı geçmesi dısında da bir şey işlememiş
Fakat asla komedi filmi değil ve zaten bence film kategorisine girmez.
Zaman kaybı filmin yarısında 4 kişi çıktık
Fatihinnan I.
Fatihinnan I.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
İzledim gayet sıcak bir film. Ara ara sesli güldüren, genellikle tebessüm ettiren bir film. Tespitleri ve mesajları seyirciyi baymadan verilen, herkesin kendisinden bir şeyler bulacağı bir film. 5 yıldız helal olsun
Berivan D.
Berivan D.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Aşkımla beraber keyifli bir haftasonu filmi oldu. Emeği geçen bütün oyunculara teşekkür edilmesi gerekir.
Sibel B.
Sibel B.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu sitenin bu kadar düşük bir puan vermesini anlamış değilim. IMDb bile 5.7 vermiş demek ki iyi bir film derim. Ayrıca 2 film izleyerek yılların eskitemediği film eleştirmeni gibi yorum yapan insanlarıda hiç anlamış değilim :S
Ali S.
Ali S.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu kışın ortasında ailecek içimizi ısıtan bir film olmuş. Bolca güldük Demet hanım filme ayrı bir tat katmış.
Banu C.
Banu C.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu film benden tam not aldı. Gerçek hayatı anlatan kış soğuğunda yaz sıcaklığını yaşattı resmen. Şiddetle tavsiye ederim.
Hüseyin D.
Hüseyin D.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Çakallarla Dans serisinin yönetmeni Murat Şeker'in yönettiği sıcak bir aile ilişkisi anlatan film. Keyifle izledim diye bilirim.
Harun K.
Harun K.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Gerçek anlamla işlenmiş güncel bir Türkiye sorunudur. Demet Akbağ ve Zafer Algöz oyunculuğuna söylenecek söz bulamıyorum.
Melike C.
Melike C.

28 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Zeytinlikleri kimse kesemez. Ayrıca aile sıcaklığını çok iyi anlatan iyi oyuncuların olduğu bir film. İzlemenizi tavsiye derim.