En yararlı eleştirilerEn yenilerEn çok eleştiri yazmış üyelerEn çok takip edilen üyeler
Filtrele:
Hepsi
Kaan K.
Takipçi
13 değerlendirmeler
Takip Et!
0,5
27 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma filmlerden biriydi salonun yarısı ilk yarı çıktı biz zor tamamladık.Ünlü isimleri oynatarak para kazanmak icin yapılmış sıkıcı bir film
Film zeytin ağaçlarının korunması ile alakalı bir film. Yani daha doğrusu film değil de kamu spotu diyebiliriz. Aslında bu şekildeki filmleri desteklememiz lazım. Ancak benim çok sinirimi bozan bir durum var filmde. Film, köylü haklı amazonda balta girmemiş ormanda yaşayan kabileler gibi gösteriyor. Aslında tüm filmler böyle ve ben bundan ciddi manada rahatsız oluyorum. Teknoloji çağındayız artık. Köylüler de akıllı telefon, internet, lcd televizyon kullanıyor. Ancak filmde köylüler aynı tabaktan yemek yiyen, İstanbul'lu kadınların nasıl giyindiğini merak eden köylü kadınlardan oluşuyor. İnsaf yahu. Bari filmi çekmeden önce gidip baksaydınız.
Hayatımda gördüğüm en saçma film.Koskoca çobanın ufacık kızla fingirdeşmesi midemi bulandırdı.Ne konusu belli ne girişi ne sonucu.Tam bir hayal kırıklığı köy halkını kabile olarak göstermeleri tam bir fiyasko...olmamış
Filmi televizyonda izledim. Film komedi değil. Recep İvedik'ten hallice espriler var.
spoiler: tuvalet esprileri, cahi köylü esprileri filan falan
Film zaten komedi değil onu bi geçelim siyasi bir güldürü hiç değil kara mizah ile zerre alakası yok. Zeytinlikler konusu üzerinden muhalif izleyici kitlesinin 3 kuruşuna göz dikmiş bir kamu spotu. Demet Akbağ'ın canlandırdığı kadın oyuncu İstanbulun sosyetesinden çıkma tırnak içerisinde "modern" bir aktivist. Eşi ise biz hiç o işlere bulaşmayalım abi modunda bir adam. Çocuklar ise tam bir embesili canlandırıyor.
Köylüler inanılmaz cahil ve aptal gösteriliyor. Bu tip köylüler 70lerin Kemal Sunal filmlerinde kaldı ki onlar zaten kara mizah yapıyordu.
Özetle iyi oyuncular üzerinden yapılmış kötü bir film. Zafer Algöz'ü abim gibi görürüm, Demet Akbağ ise bana göre tiyatronun günümüzdeki duayen ismi bu kadar kötü bir yapımda oynamayı siyasi sebep dışında bir sebep ile kabul ettiyse çok üzülürüm.
Rezalet tek kelimeyle.komedi desen degil film desen zorlarsin kendini.verilen paraya daha cok gecirdigin zamana yazik.kopuk ne anlattigi belli degil zeytinligi kurtar bitsin film.2 . filmde gelir simdi
Hayatımda izlediğim en kötü 3 film içine girer. Belki de birincisidir, emin olamıyorum. Zafer Algöz'ü severim ama böyle bir filmde oynamasını kendisine yakıştıramadım. Film film değil ki eleştirelim! Ortada film yok! Filmin tek başarısı bir duyguyu harekete geçirmesi ki o duygu da senaristi tokatlama isteğiyle tetiklenen öfke duygusu...
Tamam günümüz.zeytindalı operasyonuna Dikkat çekmiş o yönüyle güzel ki onuda zeytin dalının adı geçmesi dısında da bir şey işlememiş Fakat asla komedi filmi değil ve zaten bence film kategorisine girmez. Zaman kaybı filmin yarısında 4 kişi çıktık
Bir film bu kadar mı rezil olur film ne yapmaya çalışmış inan belki kendileri de anlamamışlardır bir zeytin dali bir köprü filmin ilk yarısını gerçekten zor bitirdik verdiğiniz para bir yana vakit kaybı hiç tavsiye etmem. Hayatımda gördüğüm en saçma türk filmlerinden bir tanesi arkadaşlar kesinlikle o kendinize zorla ayırdığınız zamanı çöpe atmayın.
fren arızası yapmış araca motor tamiri yaptırdınız. burda priz ne gezer derken köyde elektrik mi yok priz kızın burnuna deyicek nerdeyse. yaptığınız filmi kendiniz bi izleseydiniz yav.
Gitmiş İstanbul dan biri tüm koyun kanaat önderi olmuş. Neden köylü olunca cahil mi olunuyor.. filmin konusu tatlı ama baştan sona aşağılama, küçümseme var..
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.