Maide'nin Altın Günü
1,9

Hüseyn Hüseynli
Hüseyn Hüseynli

4 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Amk ya nerden izlicez bi bok yapmiyonuz frangman her sitede var

Kdldodleldlfodıdıdldlslsldkanannlskmafmin
Naci Yağız B.
Naci Yağız B.

16 Aralık 2017 tarihinde eklendi
2017 senesinde hala bu esprilere gülen var mı? Önüne gelenin film çevirdiği bu dönemde Ezgi Mola'nın bu kadar basit bir film yapması gerçekten rezalet. Fragmanda tüm filmi vermişler zaten...
VatanMillet S.
VatanMillet S.

20 Aralık 2017 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en berbat bir filmdi. Zamanımın gitmesine mi üzüleyim yoksa ezgi mola'nın böyle bir filmde nasıl oynadığına mı anlayamadım.. Açıkçası bu filmi ne bekleyerek çektiler anlayamadım. Böyle basit sıradan bir komedi olamaz olmamalı. Zaman kaybı. Film bitmeden salondan ayrıldım.
Feriha S.
Feriha S.

7 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Hic guzel degil hayatimda ilk kez bu kadar kotu bir flim gordum hic o parayi haketmiyodaaa bosuna verdik
Dilan Sürer
Dilan Sürer

3 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Ailecek izlenecek filmler diye arattım bu çıktı karşıma uygunsuz sahneler yoktur diye bir açtım daha beteri konusu saçma ahlaksızca iğrenç bir film olmuş ezgi molayı çok severim ama yerin dibine girdim izlerken ailemin yanında açtığın film bu mu diye öyle uygunsuz saçma sahneler vardı ki yok ezgi mola spoiler:
torbadan saçma sapan şeyler çıkarıyor yok çocuk salak saçma videolar izliyor spoiler:
berbat bir filmdi vakit kaybı izlemeyin beğenenler de neresini beğendiniz gidin adam akıllı başka film izleyin
My name is berf
My name is berf

23 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Yorumlarda recep ivedikle eşleştirilmiş ama yapmayin bence. Espiriler ve olay gayet keyiflidi, zevkliydi. Teşekkürler Ezgi Mola ve set ekibi. Umarim böyle kalitelisini yeniden yaparsıniz diyecegim ama...