Maide'nin Altın Günü
1,9

sinema
1 ziyaretçi
23 Haziran 2018 tarihinde eklendi
bu film çok karamsar izleyen anlamıştır zaten ilk önce film de küfürlü hiç bir sahne yok kesin senarist biz izleyiciyi küfür etmeden güldürürüz demiştir tabi bu mümkün küfür etmeden de güldüre bilirsin ama kendim utandım yerin dibine girdim bu kadar kötü olamaz bir yapım niye bu ülkede düzgün film yapan insanlar bir elin beş parmağını geçemiyor sorusuna cevap en basitinden düşünüyorlar küfür etmiyorlar ama sürekli bir cinsel şaka sürekli belden aşağı seviyesiz hareketler yani salonda kaç kişi vardı diye birisi sorsa bana salonun dört te üçü dolu derdim peki kaçı yapılan bu şakaları komik buldu belki altı spor salonu sahnesi alman bir kadın siyah bir torbada başka bir kadına para karşılığında bir şeyler satar gerçekten her şeyi düşündüm kadın torbacı uyuşturucu satıyor hayır kadın pasaport basıp satıyor hayır yani akla her şey gelir ama o torbadan öyle bir şey çıkıyorki sizin yapacağınız film bu kadar oluyormuş dedirtti zaten çıkan şeyi göstermiyorlar sadece üstü kapalı adı geçiyor seviyesiz şaka anladım yapıyorsun niye kendi yaptığın şakaları sansür koyuyorsun çok kötü hiç beğenmedim on bir tl mi geri istiyorum gidip bir dilim pasta alırdım o paraya çok fazla gömmek istemiyorum çünkü bu filmi bir fransız yada işte başka bir ülkeden biri yapmıyor benim ülkemden birisi yapıyor buda hani mahcup ediyor biri gelse ve siz bunlara mı gülüyorsunuz dese ben film izlemiyorum hep tiyatro diye cevap vereceğim o noktaya ve bu yaptığım birazda kendi ellerimle kendi işimi baltalamak gibi oluyor
Hakan T.
Hakan T.

17 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Son 1 ayda 10 tane film izlediğimi düşünürseniz hayatımda ilk defa bir filmden daha ara verilmeden çıktım.
Feriha S.
Feriha S.

7 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Hic guzel degil hayatimda ilk kez bu kadar kotu bir flim gordum hic o parayi haketmiyodaaa bosuna verdik
Ayhan E.
Ayhan E.

3 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Zaman kaybı. Senaryo, espriler kötünün kötüsü. Ezgi oynamış ama o da yetmemiş.
Yarıda bırakıp çıktım.
Murat D.
Murat D.

2 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Malesef ezgi molaya yakışır bir flim değildi hem zamanımız hemde paramız resmen çöpe gitti lütfen geliştirin artık bazı şeyleri biraz harcayın avrupada adamların en çöp flimi bile 5 e katlıyor resmen yazık oldu
Özkan D.
Özkan D.

29 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en kötü film olabilir.Fragmanda gördüğünüz sahneler dışında başka güldüren bir sahne yok.
Merve Nur K.
Merve Nur K.

29 Aralık 2017 tarihinde eklendi
İlk kez bir film için yorum yazma gereği hissettim o kadar iğrenç bi güdüleyici etkisi oldu üzerimde . İnsanlarla dalga geçiliyor alın size espiri alın sizin beyniniz bu kadar der gibi . Hayır hiç mi belaltı espiri yapmadan duramıyosunuz bu mu sizin komedi anlayışınız. Asla tavsiye etmiyorum hele ki eşinizle dostunuzla hiç gitmeyin insan utanıyor.
Gönül T.
Gönül T.

29 Aralık 2017 tarihinde eklendi
çok çok kötüydü emek verilmiştir fakat zaman ve para israfı
Yasir G.
Yasir G.

28 Aralık 2017 tarihinde eklendi
BERBAT ötesi bir film . İzlenecek gibi değil . Başarısızlığın öyküsü resmen . Verilen paraya yazık. İnsanlarla dalga geçiyorlar gerçekten .
Selen C.
Selen C.

28 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Şunu öğrendim ki bundan sonra hiç bir filmin fragmanını izlemeden gitmeyeceğim.Yaş kısıtlaması yok mu? Salonda çocuklar vardı.Berbat bir film parasinda değilim harcanan zamana yazık. spoiler:
Askerlerin gelmesi olayını anlamadım. spoiler:
herzlicheee
herzlicheee

27 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Gittim beklentinin altında buldum.senaryosu basit geldi. Recep ivedik tadında bir film.pek de gülemedim
asmin ö.
asmin ö.

26 Aralık 2017 tarihinde eklendi
vasat mı hayır vasat ötesi
iğrenç mi hayır onuda ötesi
celal ile ceren dende mi beter evet kesilikle ondanda beter
parasını çöpe zamanını da boşa harcamak isteyen gidebilir.
yarım günüm resmen ziyan oldu
kendime ezgi molayı yasaklıyorum bundan sonra...
Batuhan E.
Batuhan E.

25 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosu zayıf ama ezgi mola yeteneği komedi anlamında güzel film olmuş ben beğendim şahsen ...
Arzu Ş.
Arzu Ş.

25 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Bu tip filmler sinemada olmayı haketmiyor. Lütfen biraz saygı. insanları bu denli aptal yerine koymayın artık. Berbat ötesi bir film
Talha S.
Talha S.

24 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Böyle iğrenç rezil bir filim görmedim berbat yazık ya verilen para için harcanan emek yazık SAKIN GİTMEYİN