Maide'nin Altın Günü: en yeniler yorumlar - Sayfa 5
1,9
Kadir C.
1 değerlendirme
9 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Öncelikle Ezgi Molanın filmine gittiğim için çok güleceğimi düşünerek hazırlıklı gitmiştim, fakat hiç beklediğim gibi çıkmadı, esprilerin bazısı çok abartı bazısı da gereksizdi, abartıların komik olması gibi bir durum aşılanmaya çalışılmış , konu olarak çok dar olduğunu da söylemeden geçmek istemiyorum . Umarım gitmek zorunda kalmazsınız
Ezgi mola’yı çok severim ama hiç yakıştıramadım☹️ Ben hayatımda bir sürü filme gittim ama böyle sıkıcı böyle basit bi film izlemedim ilk yarı hadi neyse dedim ama ikinci yarı daha da şiştim sabredemedim telefona gömüldüm evde dursam daha gÜzel zaman geçirirdim
Gerçekten hiç bir sayfaya üye olmamıştım şimdiye kadar, ihtiyaç duymadım yine bi şekilde amaaaan dedim geçti gitti. Ama bu film ! Film değildi ki ! İzlenemiyor ! Seyirciye saygısızlık gibi bilet parasını çöpe atmak gibi. Bir sinema sever her türlü filmi izler ama yok yok yok hayatımda ilk kez bir film arasında koşarak alanı terkederken buldum kendimi. Bundan sonra bana ders hiç bir filme ilk gün gitmem yorumları okurum aklıma yatarsa giderim. Fragmana aldanmayın filmde görüp görebileceğiniz toplam bu kadar sahne var zaten.. aman diyim..
Ezgi Mola için çok çok kötü bir performans olmuş. Son zamanlarda çok acele çekilen Türk filmlerinden belki en kötüsü diyeblirim. Ezgi Mola'yı daha güzel senaryolarda görmek istiyoruz. Lütfen !