Müzeyyen K.
9 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Ezgi mola’yı çok severim ama hiç yakıştıramadım☹️ Ben hayatımda bir sürü filme gittim ama böyle sıkıcı böyle basit bi film izlemedim ilk yarı hadi neyse dedim ama ikinci yarı daha da şiştim sabredemedim telefona gömüldüm evde dursam daha gÜzel zaman geçirirdim
Kesinlikle son zamanlarda gittiğim en kötü flimiydi tavsiye etmiyorum paranıza yazık bir emek vermişler ama yazık olmuş zamana yazık ezi mola icin gitmistim ama gerçekten gerek yokmuş
Öncelikle Ezgi Molanın filmine gittiğim için çok güleceğimi düşünerek hazırlıklı gitmiştim, fakat hiç beklediğim gibi çıkmadı, esprilerin bazısı çok abartı bazısı da gereksizdi, abartıların komik olması gibi bir durum aşılanmaya çalışılmış , konu olarak çok dar olduğunu da söylemeden geçmek istemiyorum . Umarım gitmek zorunda kalmazsınız
Malesef ezgi molaya yakışır bir flim değildi hem zamanımız hemde paramız resmen çöpe gitti lütfen geliştirin artık bazı şeyleri biraz harcayın avrupada adamların en çöp flimi bile 5 e katlıyor resmen yazık oldu
Bende ezgi mola yi başarılı bulanlardanim ve büyük bir heves ile gitmiştik.ama maalesef sanki komedi deil normal bir bir filme girmiş gibi gülmeden izledik.13 taş üstündeki ergenlik dönemlerindeki vaziyetleri ortaya dökmeye gerek yoktu. Arayı bekleyip bidahada girmedik. Tam bir husranlik. Boşuna çekimler için para harcanmış .
yani dünyanın en kötü filimin den bile kötüydü:))nasıl böyle bi video çekimini milletimizin önüne film diye getiriyorlar hayret樂sakın ailenizle izlemeye gitmeyin
Normalde 0.5 verirdim ama sırf Mesut Can Tomay var diye 1 yıldız verdim. Film çok kötü çok saçma izlediğim en kötü filmdi. Recep ivedik'in %80 kopyasıydı.İzlemenizi tavsiye etmem.