Gokhan K.
1 değerlendirme
11 Aralık 2017 tarihinde eklendi
GÜZEL FİLM Absürt komedi bence güzel , yanı recep ivediğe gülen bi halk için iyi bir film. Ezgi Molanın hakkını yemeyelim iyi oyunculuk var yağmur karakteride hoş , diğer ablalarda.
Ben bayıldım ne zaman izlesem gülerim. Maide teyze hepimizin hayatında olan bir teyze. Farkında olmasak da çevremizde hep var oldu öyle teyzelerimiz. O yüzden çok sıcak bir film. Özellikle Ezgi Mola kızımızın performansını çok beğendim.
Bu film ancak başrol Ezgi Mola olunca bu kadar iyi olabilirdi. Senaryo süper Maide yi canlandıran Ezgi Mola zaten mükemmel. Gül gül öldüm ben valla. Bu nasıl içten oynamak. Bu nasıl yetenek. MaşaAllah. Ezgi Mola inşaAllah daha çok filmlerde oynar da bizde filmlerin tadını alırız. Ezgi Mola hem bir hayranın hem bir izleyicin olarak sana çok teşekkür ederiz.
Film çok güzel neyini beğenmediniz anlayamadım doğrusu yorumlara aldanmayın süper bir film ezgi molanın rolü sanki doğaçlama gibi tebrik ediyorum kendisini filmin devamını sabırsızlıkla bekliyorum ☺
Yorumlarda recep ivedikle eşleştirilmiş ama yapmayin bence. Espiriler ve olay gayet keyiflidi, zevkliydi. Teşekkürler Ezgi Mola ve set ekibi. Umarim böyle kalitelisini yeniden yaparsıniz diyecegim ama...