Cebimdeki Yabancı
3,1

Hasan b.
Hasan b.

30 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Oyun ve oyunculuğa sözüm yok. Artık şu filmleri kopyala yapıştır yapmasak bu film zaten başkası çevirmiş. Neden ikinciye biz çeviriyoruz. Perfetti sconosciuti (2016) filmin bir kopyası gibi. Sonrada eleştiri yaparken biraz milliyetçi olmayalım lütfen.
Yasir P.
Yasir P.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Filmin konusundan yana bir sıkıntım yok fakat film akıcı değildi , araya espriler katmışsınız salondakilerin çoğu güldü ben gülemedim benlik değildi . Filmin sıkıntısı akıcı olmaması , daldan dala atlar gibi konudan konuya geçilmesi ve gereksiz kasıntı espriler , bunların haricinde hoşuma gitmeyen bir şey yok . Verilmek istenen mesajı bana geçirebildi konusu hoşuma gittiğinden dolayı yine veriştiriyorum bir şeyler .
Can Ö.
Can Ö.

11 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film hiç sıkılmadan izleye bileceginiz film gülmeden edemezsin aile içi aldatmaları anlatıyo tavsiye ederim mutlaka izleyin
gggsss3
gggsss3

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
FİLME GİTMEDİM,İYİ YADA KÖTÜ OLDUĞUNU BİLMİYORUM. AMA ÖZELLİKLE TESETTÜRLÜ KARDEŞLERİM BU FİLME GİTMEYİN.YÖNETMEN KOLTUĞUNDA KAPALI DÜŞMANI DİN DÜŞMANI SERRA YILMAZ VAR. TANIMAYANLAR NETTE ARAŞTIRSIN..KAPALI BİR BAYAN GÖRDÜĞÜMDE ÖCÜ GÖRÜYORUM DİYEN BİRİSİ..LÜTFEN BÖYLE İNSANLARA ALLAH RIZASI İÇİN TAVİZ VERMEYELİM
Zehra B.
Zehra B.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Şuan filmden yeni çıktım ve ne kadar kötü bir film olduğunu sizinle paylaşıp vakit kaybınızı önlemek istiyorum. Gerçekten kötü bir filmdi. Kadro iyi fakat akıcı ve belden aşığı esprilerle dolu bir filmi kim sever! Toplumsal ahlakımıza karşı bir filmdi. Utanarak izledim doğrusu.
esra D.
esra D.

10 Şubat 2018 tarihinde eklendi
gitmezseniz bişey kaybetmezsiniz,gidersenizde insanlar hakkında en yakınların hakkında çevrende yer alan insanlarında böyle davranışlarda bulunabileceğini ve kimsenin içinin dışının bir olmadığını insanlar hakkındaki tabularını yıkabileceğini düşünüyorsun...filmin bir kategorisi yok bence dram desen dram değil komedi desen komedi değil bilim kurgu hiç değil değişik bişey..ilk perdede sıkılıyorsun hatta ara olsada çıksam diosun ama filmin ikinci perdesi şok...ve bence hayatımızda bu tarz bir sürü insan var..
Sinan A.
Sinan A.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Şiddetle tavsiye ederim eşim ile birlikte gittik izlemeye çok güzel sürpriz sonlu izlerken her anından keyif aldık şimdiki evlilik lerin neler ile karşı karşıya kaldığını ve günümüz evlilik lerden bahsedilen konular ve monoton bir yaşam süren evlilik lerden konu alıyor
hakan
hakan

26 Mart 2022 tarihinde eklendi
Berbat bu ne ya şapur şupur anca yemek yiyorlar. Aç kalmış oyuncular. Mimikler vücut dilleri VS çoook itici hepsinin
İsmailarda Can
İsmailarda Can

22 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Bence anlatılmak istenen çok iyi anlatılmış oyunculuklar mükemmel vede filmin etkisi bittikten sonrada sürüyor güzel bir yapım olmuş oyuncuların ve yönetmenin ellerine sağlık.
Nazlı D.
Nazlı D.

16 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film sonuna kadar sürükleyiciydi fakat sonu gerçeklikten uzak olmuştu zaten film sırların oluşturduğu sohbetlerin üzerine kuruluydu fakat biz ilişkilerin sonundaki durumu göremedik ama keyifli bir iki saat geçirdik bence güzeldi gidilmeli☺️
Hazal Acıpınar
Hazal Acıpınar

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Erkek arkadaşımla bugün gittik ve gerçekten çok beğendik.Bir oyun olarak yola başlanıyor ama işin çok ciddi bi yanı da kahkaha atarken bi anda pat siye duruyorsunuz aniden bisey oluyor ve yazıklar olsun diyorsunuzEvet bi odada 7 8 kişi ile çekilmiş olabilir saçma sapan yerli filmlerin yanında Cebimdeki Yabancı çok güzel sosyal,insani mesajlar veriyor.Bir dk önce güldüğün şeye bir dk sonra çok ciddi yaklaşıyorsun.İnsanların sakladıkları gizli yüzleri ortaya çıkıyor.Vee sonunda tabiki beklenmedik şekilde şaşırtıyor.Oyunculardan özellikle Çağlar Çorumluyu ilk defa tamamen komedi olmayan bi yapımda gördüm ve kesinlikle rolün hakkınnı vermiş belki suavi'yi başkası oynasa bu kadar ısınamazdık ona.Kesinlikle gidilmesi gerek diyorumm.
Aydın B.
Aydın B.

26 Haziran 2018 tarihinde eklendi
İtalyan yapımı "Perfetti Sconosciuti" filminin Türkiye uyarlaması olan Cebimdeki Yabancı'nın yönetmeni Serra Yılmaz'dır.
Bir grup eski arkadaş bir akşam ev yemeğinde toplanırlar,aralarında sohbet etmeye başlayan arkadaşlardan bir süre sonra birisi konuyu cep telefonlarına getirir,karakutumuz haline gelmiş telefonlar üzerinden bir oyun isteği atar ortaya.Oyuna göre yemek boyunca telefonlar masada kalacak ve gelen mesaj,aramaları masadaki herkes görecektir.Aralarındaki ilişkinin güveninin sağlam olduğunu ve saklayacak birşeylerinin olmadığını söyleyenler kabul eder.Gelen her mesaj ve arama karakterlerin çözülmesine ve saklanan çoğu şeyin açıklanmasına,ilişkilerin seviyesini tartışmaya sürükler.Gerçekten saklayacak birşeyleri yok muydu?Yoksa çaresizce blöf mü yapıyorlardı?
Sakin başlayan film,arkadaşların yemek masasına oturmasıyla ufak tefek taşlamalarla gergin bir ortama doğru sürükleniyor,karakterlerin aralarındaki ilişkilerin,kendi içlerinde ve telefonlarında sakladığı gizli dünyalarının,hislerinin normal yaşantılarının ne denli sahte ve yapmacık olduğu gözümüze sokuluyor.Günümüz ilişkilerine dair açık mesajlar veriliyor.Yanımızdan ayırmadığımız cep telefonlarımızın içinde yabancı ve yabancılar taşıdığımız aşikar bir gerçek olduğunu düşünüyorum.Filme kara-mizah olarak kesinlikle bakamam,tamamıyla gerilmemiz için uygun bir film.

Tek mekanda geçen filmleri sevdiğim için oyuncu kadrosu ne kadar zengin olursa olsun önemseyemiyorum.Geçen diyaloglar,kurgu,sinematografi daha ön planda duruyor benim için.Kullanılan ışık ve kamera açılarını gayet düzgün buldum.Kurguda ufak tefek can sıkan tekrarlar olmasa daha tatlı olurdu diye düşünüyorum.Türk sinemasına bir tempo ve farklılık kattığı için mutluyum.
Filme kesinlikle kız arkadaşımla gitmek istemezdim.(Filmin sonunu bu cümleme bağlayabilirim sanırım...)
yoonseul k.
yoonseul k.

27 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Keşke özgün olmayı becerebilsek.İsmimin Nur olduğuna ne kadar eminsem artık Türkiye'den orjinal senaryo çıkmayacağına o kadar eminim.Dahası kopya çekeceksen bile biraz değiştirip çeker insan.Filmin takdir edilecek tek özelliği karakterleri bile birebir oturtması sanırım.Oyunculara ilk bakışta italyan orjinallerini gördüm adeta.Tebrikler tam olarak : perfetti sconosciuti 
Demir R.
Demir R.

2 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Tatlım Tatlım filminden sonra ucuza mal edilmiş ikinci filme benziyor.Bkm bu ucuza köşeyi dönme işini çok sevdi galiba. 10 kişi otur bir masaya muhabbet et sonra film diye yayınla, sinema dediğimiz şey bu kadar basit ve ucuz olmamalı..
Asil0625
Asil0625

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu kadar ahlaksız bir film olamaz. Film boyunca masa etrafından kalkmıyorlar tam bir rezalet zaman kaybı kesinlikle tavsiye etmiyorum