Resmen vakit kaybından başka birşey değil. Ne senaryo senayoya benziyor nede aile yapısına uygun. Herkes birbirini aldatıyor kandırıyor v.s. bildiğimiz dallas benzeri bir çarpık ilişki söz konusu. Sanki tüm insanlar sevgilisini eşini aldıyor imajı yaratılmış ve filmin sonunda bu yaşananların hiç birinin yaşanmadığı bir noktaya ulaşıyorsunuz.
Çok kaliteli bir yapımdı. Beklentimin üstünde olmuş. Hayatın gerçekleri çekinilmeden önümüze serilmiş.. Güldüren aynı zamanda sorgulatan bir filmdi. izlemenizi tavsiye ediyorum kesinlikle vakit kaybı değil.. Türk sinemasının güzel uyarlamalarından.
Tamamen rezalet. Sıfır bütçe ile sadece bir oda ve 7-8 kişiden oluşan bomboş bir film. Oyunculara katiyen sözüm yok lakin siz gibi para göz yönetmenler ve senaristlerden sebep Türk sinemamız istenilen seviyeye gelemiyor. Kocaman bir YAZIK.
Gerçekten rezil bi filmdi izlediğiniz kaybettiğiniz zamana yazık oluyor kadroya kanıp güzel olacağını düşündüm ama hiçte öyle değildi kesinlikle tavsiye etmiyorum
Aileyle izlenmeyecek bir film ama günümüz insan ilişkilerini yüzünüze yüzünüze vuran sürprizlerle dolu bir film olmuş, apple reklamı almış ve sadece ürün tüketimine değil insanın ve ilişkinin tüketilmesi üzerine izlenesi bir film. Kesinlikle pişman değilim. Puanı 7/10 :)
Mükemmel düşündürücü bir film olmuş. Bir telefonun hayatımızı ne kadar kapladıgı ve kimsenin olduğu gibi olmadıgını anladım. Paranıza değecek bir film.
Senaryo güzel, uygulama berbat, filmi seyrettikten sonra bu filmin İtalyan filmden uyarlama olduğunu öğrenince daha da hayal kırıklığı oldu. Çünkü filmin tek iyi tarafı senaryosuydu, o da orjinal değilmiş. Yönetmen, kurgu ve montajda ciddi hatalar var. Bu film bence sinemalarda gösterime girmemeliydi. Eksik ya da fazla sahneleri vardı... Ya da aplus sinamasında filmin bazı sahneleri kırpılmış. Kesinlikle mantık hataları vardı gösterilen kopyada...
Hayatımda izlediğim en saçma en anlamsız filmdi emege saygı dicem ortada bi emekte goremedim masa basında gecmis olan bu filmi kesinlikle tavsiye etmem sinema bu kadar kotu hale gelemezdi..
Evlilik ve aile müessesesine indirilmiş büyük bir darbe bence. Arada yapılmış ince güzel nükteler var ama filmin bitmek tükenmek bilmeyen entrikaları bu ince esprilerin üstünü örtmüş. Zaman kaybı.