Cebimdeki Yabancı
3,1

Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

19 Ocak 2022 tarihinde eklendi
baya vasat bir film benim tarzıma hiç uymadı yapmacık zorlma galiba sadece para kazanmak için çekilmiş olabilir kesinlikle komedi ve gerilim yok başka bir yapım
mustafa k.
mustafa k.

6 Şubat 2018 tarihinde eklendi
2017 yılında Türkiye de sinema salonlarına yaklaşık 72 milyon kişi gitti ve tüm filmler yaklaşık 870 milyon tl hasılat yaptı bir önceki yıla göre %25 artış oldu(hasılatın çoğu Türk filmlerinin).2018 yılında toplam 1 milyar tl lik hasılat bekleniyor Uzun lafın kısası ortada 1.000.000.000 TL lik bir pasta var ve kokuyu alan bir çok sırtlan iş başında 2018 e gireli henüz 1 ay olmuşken saçma sapan filmler gökten yağan sağanak yağmur misali vizyona girmeye başladı ve anlaşılan o ki daha çok bu tarz filmler izleyeceğiz çünkü ortada iyi para var.kaliteli işler yapıp pastayı büyüteceklerine ceplerini doldurmaya çalışıyorlar yapsınlar aynen böyle devam etsinler bu sinema izleyicisini kaç kez kandıracaklar kaç kez soyacaklar bir kaç ünlü ismi bir araya getirip filmi yansıtmayan bir fragman ile kaç kez ağlarına düşürecekler? Sonunda izleyici küsecek ve bir gün gitmeyecek sinema salonları sadece sevgilisiyle romantik anlar geçirmek isteyenlerin mekanı olacak işte o gün uygun bir yerlerine kına yakarlar.Sonra neymiş efendim Türkiye de sinema kültürü yok! İşte bizim ülke insanı olarak en büyük hatalarımızdan biri maden buldu mu illa içine ederiz o madeni yaşatıp büyütmez canını okuruz sinema sektöründeki arkadaşların büyük bir kısmıda şuan bu mantıkla hareket ediyor umarım birileri bu işe dur der.
Şahin B.
Şahin B.

4 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Beş para etmez bir odanın içinde film çekmişler sinemada izlenecek bir film değil değmez. Evliliği çok kötü birşey gibi lanse etmişler. Hiç heyecan yok saçma sapan bir film. labirent varken bu filme gidilmez bedava bile olsa.
Tolga K.
Tolga K.

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film güzel. Ama övgüyü oyuncular ve filmin orijinal i olan Perfetti sconosciuti yazar ve yönetmeni hak ediyor... Bu tip araklamalar ile ki filmin haklarını satın almış dahi olsa, artık bir şey üretemediğinin üstü örtülemez... Yazık ki; taklitçi, araklamacı anlayıştan ülkemiz bir türlü kurtulamıyor. Filme gittiğimde ilk defa Ferzan Özpetek güzel bir film yapmış dedim. Lakin orijinali izleyince bu kadar da olmaz dedim ve üzüldüm... Oyuncular ve emeği geçenler haricinde emeği olmadan hazır eserin üzerine çöreklenen Sayın Ferzan Özpeteği protesto ediyor ve ağzı ile kuş tutsa izlemeyeceğimi belirtiyorum... Birde izlenmesin diye internet film kanallarına sınırlama getiriyor... Pisliğin üstü örtülebilir lakin kokusu geçmez... Uğur Yücel de Benim dünyam filmini bariz birebir bir şekilde kopyaladı. Ama böyle davranmayıp en azından bize kıyaslama şansı verdi... Bu ülkenin yozlaşması gün geçtikçe daha fazla üzüyor beni... Paramı diğer emekçi arkadaşları tenzih ederek size helal etmiyorum...
Gürselg.
Gürselg.

8 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film çok kötü 3 günde çekilen bastan sona bir masada çekilen bir film o onu bu bunu aldatmış ulan 7 kişilik masada herkes bir birini aldatmış masum yok gitmeyin bence
Hasan b.
Hasan b.

30 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Oyun ve oyunculuğa sözüm yok. Artık şu filmleri kopyala yapıştır yapmasak bu film zaten başkası çevirmiş. Neden ikinciye biz çeviriyoruz. Perfetti sconosciuti (2016) filmin bir kopyası gibi. Sonrada eleştiri yaparken biraz milliyetçi olmayalım lütfen.
gggsss3
gggsss3

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
FİLME GİTMEDİM,İYİ YADA KÖTÜ OLDUĞUNU BİLMİYORUM. AMA ÖZELLİKLE TESETTÜRLÜ KARDEŞLERİM BU FİLME GİTMEYİN.YÖNETMEN KOLTUĞUNDA KAPALI DÜŞMANI DİN DÜŞMANI SERRA YILMAZ VAR. TANIMAYANLAR NETTE ARAŞTIRSIN..KAPALI BİR BAYAN GÖRDÜĞÜMDE ÖCÜ GÖRÜYORUM DİYEN BİRİSİ..LÜTFEN BÖYLE İNSANLARA ALLAH RIZASI İÇİN TAVİZ VERMEYELİM
Zehra B.
Zehra B.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Şuan filmden yeni çıktım ve ne kadar kötü bir film olduğunu sizinle paylaşıp vakit kaybınızı önlemek istiyorum. Gerçekten kötü bir filmdi. Kadro iyi fakat akıcı ve belden aşığı esprilerle dolu bir filmi kim sever! Toplumsal ahlakımıza karşı bir filmdi. Utanarak izledim doğrusu.
hakan
hakan

26 Mart 2022 tarihinde eklendi
Berbat bu ne ya şapur şupur anca yemek yiyorlar. Aç kalmış oyuncular. Mimikler vücut dilleri VS çoook itici hepsinin
Demir R.
Demir R.

2 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Tatlım Tatlım filminden sonra ucuza mal edilmiş ikinci filme benziyor.Bkm bu ucuza köşeyi dönme işini çok sevdi galiba. 10 kişi otur bir masaya muhabbet et sonra film diye yayınla, sinema dediğimiz şey bu kadar basit ve ucuz olmamalı..
Asil0625
Asil0625

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bu kadar ahlaksız bir film olamaz. Film boyunca masa etrafından kalkmıyorlar tam bir rezalet zaman kaybı kesinlikle tavsiye etmiyorum
Onur T.
Onur T.

3 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Bari şurdan alındı diye yazsalardı.orjinali italyan olan yapım.kolaya kaçmasalar artık.perfetti sconosciuti orjinal ismi.
Murat A.
Murat A.

5 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü filim boşuna para ve zaman kaybı kesinlikle sıfır maliyetle bir filim çevirmişler konusu bile yok diyeceğim bir rezillik filim bile demek saygısızlık olur gerçek filimlere
Emin T.
Emin T.

7 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Ya bu filmin bir benzerisi sanırım puhu tv de oynayan 7 renk isimli diziye benziyor. Oyuncular da aynı.
Yusuf K.
Yusuf K.

18 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Böylesine saçma sapan bir filmi hayatımda ilk defa izledim. İlk defa verdiğim bilet parasına hayflandım. Kesinlikle sinemada olmaması gereken bir film. Bir daha böylesi bir film izlersem sinema hayatıma son vereceğim diye düşünüyorum.