Kesinlikle başarılı bir film. Önyargılı gitmeme rağmen beklediğimin çok üstündeydi. Değinilen olay örgüsü hele ki içinde bulunduğumuz zamanda insanı etkiliyor.
İŞTE AMERIKA DENILEN SİYONIST YAHUDI DESTEKLI DEVLETIN NASIL İKİYÜZLÜ. ŞEREFSİZ OROSPUCOCUKLARI OLDUGUNUN KANITI…BU FILMDE GORULENLERIN COK DAHA FAZLASINI GÖRDÜK VE YAŞADIK…BU DEVLET STRATEJISINI YENIDEN PLANLAMALI VE AMERIKA DENILEN YPG-PKK TERORIST SPONSORU DEVLETI STRATEJIK DÜŞMAN OLARAK HESAP ETMELIDIR…AYRICA YENI BIR ermenı-hdpkklı TEHCİRİNİN NE KADAR HAYATI ONEME SAHIP OLDUGU DA ORTAYA ÇIKMIŞTIR
Filmi hemen izledim sinemada. Hakikakten çok beğendim. Alıntı sahneler var kabul ediyorum fakat gerek oyuncular olsun gerek kullanılan mühimmatlar olsun size sanki gerçek efekti veriyor. Gerçekte Türkiye nin suriye de ne işi var sorusunun cevabını bu filmi izleyerek anlıyorsunuz. Bu filmi bu alanda çağ atlama olarak görüyorum. Amerika nın o efsane asker filmlerinin kalitesine bu film ile çok daha yaklaştığımızı düşünüyorum. Şiddet ile tavsiye ediyorum.
Her şeyiyle muhteşem ötesi bir filmdi.Benim puanım 10/10 oldu.Gerçekten her sahnesi her dakikası özenerek tasarlanmış.Filmi izlerken sanki oradaki benmişim gibi izledim.Gözyaşlarına sonuna kadar boğan bir filmdi.Gerçek bir film anlayışı olan herkesin bu fimi severek izleyeceğini düşünüyorum.Herkesin gitmesini dilerim Özellikle türk olan herkesin!!
Film çok güzeldi .. Çok emek verilmiş ve gerçekten izlenilmesi gereken bi film. Gerçekler ancak bu kadar yansıtılabilirdi.Her anı gerçekmiş gibiydi. Çok başarılı
İzlerken göz yaşlarımı tutamadım film biteli 10 dk oldu ve benim tüylerim hala diken diken türk olduğumu iliklerime kadar hissetirdi bana bu film asker vatan bayrak söz konusu olunca benim için akan sular duruyor çok başarılı bitsin istemediğim bir filmdi Burak Özçivit ve kerem Bursin sahneleri çok güzel di eleştiren herkes de sesinizi kesin be burada türk askerini konuşuyoruz aşk meşk dizisini değil .
Filmi beğenmeyecek kişinin ya kanında bozukluk olduğundan vatan filmi olduğundan çamur atıyordur ya da izlemeden ahkam kesmeye çalışıyordur. Çok gerçekçi sahnelerle çekilmiş bir film. Daha iyisi tabiki de olabilirdi ama Ayla dan sonra beğendiğim en iyi akser filmlerinden birisiydi. Büyük emek var ve çok duygulandırdı. bence devlet destekli izletilmesi lazım