Kayhan
1,4

Ankarali0606
Ankarali0606

12 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim işin açıkçası ben Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Cem Yılmaz ve Tolga Çevik'in başrollerinde olduğu filmleri sinemada izler birbirleri ile kıyas yapmadan izlerim Şahan Gökbakar filmlerini beğenerek izlemişimdir ama bu film gerçekten olmamış Kayhan karakteri güzel sempatik bir karakter olmuş nitekim Şahan'ın Osman Şaşmaz, Celal ve Recep İvedik karakterleri de güzeldi özellikle Osman Şaşmaz çok eğlenceli ve güldüren bir karakterdi Kayhan'da güldüren bir karakter olabilirdi ama nedense olmamış Kayhan üzerine başka bir film çekilebilir daha güçlü bir senaryo ile o zaman Kayhan'da, Recep İvedik gibi gişe rekorları kırar çünkü samimi bir karakter olmuş Kayhan ama filmde fragman sahneleri ve otobüs, daktilo sahnesinden başka [spoiler] güldüğüm sahne yoktu Kayhan'ın karakterine ve güldüğüm sahnelere göre puanım 2.5/5
Fulya Betül Ö.
Fulya Betül Ö.

25 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Herkes yerden yere vurarak yorum yapmış . Kötü denilebilecek bir film değil ama şahan bey çıtanın altında kalmış. Daha çok 10-15 yaş civarı çocuklar hoşlanabilir bana göre izlemeye değmez
FBT999
FBT999

6 Ekim 2020 tarihinde eklendi
Komedi filmi ama nedense ben ızlerken epeyi hüzünlendim. Kendimi hep kayhan'ın yerine koydum. Hayatta annesinden başka kimsesi yok. Insanları çok seviyor fakat insanlar kendisine pislik muamelesi yapıyor. Herkesi karşılıksız seviyor ama herkes ondan düzenine veya çıkarına zarar veriyor diye kaçıyor. Çok kötü bir durum. Izlerken hep yüreğim burkuldu.
enes b.
enes b.

11 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Ben bugun gittim . Yasim 27 ve sinema sektöründe eleştiri yaparken acimasiz olmayanlardanim . Ben 10 uzerinden 5 veririm orta halliydi güldürdü zaman gecirmek icin ideal . Çocuklar icin bazi sahneler uugun degil zaten 13+ . Ön yargili izlemeyin bi iki kotu espri gelince hemen sıkılmayin . Beklentilerinizi dusurun ki hayatta mutlu olabilesiniz .
Tayfun Ö.
Tayfun Ö.

9 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Malsf tam bir hayal kırıklığı..hiçbir sahnesine gülemedim..şahan başka tipler yaratmamalı ve ivedik üzerinden yürümeye devam etmeli..bir filimde kendin kadar yan karakterler de çok önemli..ve bu ivedik de çok başarılı..ama kayhan filminde bu hiç yok..baştaki anne ve otobüsdeki amca hariç..üzüldüm
Latife Kaçmaz
Latife Kaçmaz

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Sonuna kadar izledim ama çok keyifli değildi sıkıldım izlerken başrol karakter çok kaba saba birisi olmuş
Sami D.
Sami D.

10 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film'e Dün Gittiğim, Yani İlk Vizyona Girdiği Gün.Şunu Açıkca Söylemeliyim ki Tamamen Hayal Kırıklığı.Şahan Gökbakar Recep İvedik Filmini Çekse, O Karakter Üzerinden Yürüse Daha Başarılı Olacaktır. Kahkaha Attıran Adam Dün Bana Tebessüm dahi Zor Ettirdi..