Nasıl karaktersiz insanlarsınız adam ugraşmış muhteşem bir film yapmış fragmanını izlemişsinizdir begenmediyseniz fragmanını izlemeseydniz.Şimdi izleyip adamın filmini kötülemeyin karaktersizler.begnemediyseniz sizde kalsın veya fragmanını izleyerek girip girmemegi düşünmeniz lazım Girdiysenizde susun..!
Ya millet olarak en kadar insanları aşşağılamıyı seviyoruz zaten bir avuç film yapan insanımız var ya izledin ver puanını geç insan emek vermiş yapmış yok parama yazık yok zamanıma yazıl her film başarılı olacak diye bir şey yok birde hadi beğenmedin insanları neden yönlendiriyorsun bu filmden ekmek yiyen sinema salonları yapımcı oyuncu her biri ekmek yiyor
Basin 1 yildiz vermis, bence yanlis bir karar. Bu film en az 4 yildiz hakediyor. Cok guzel ve komik bur film, sahan seni tebrik ediyorum beni tekrar guldurdun ! Herkes izlesin!!!
Kayhan rolüne gıcık diyenler olmuş. Ama filmin amacı adamın gıcıklığı, yaptığı dengesizlikler ve komikliği. Bence film gayet iyi. 1,5 ortalamayı düzeltmek için 5 verdim