Organize İşler Sazan Sarmalı
Ortalama puan
3,1
635 Puanlama

145 Kullanıcı yorumları

5
30 Eleştiri
4
22 Eleştiri
3
19 Eleştiri
2
17 Eleştiri
1
31 Eleştiri
0
26 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
Mert H
Mert H

Takipçi 1.464 değerlendirmeler Takip Et!

4,5
21 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Son dönem Türk sinemasına bakıldığında gerçekten üst düzeyde bir komedi filmi diyebiliriz. Kıvanç Tatlıtuğ, gerçekten döktürerek sadece yakışıklılığı ile buraya gelmediğini de kanıtlamış oluyor bu filmde. Senaryo, görmeye alıştığımızın dışında fazlasıyla bağlı ve bir bütün halindeydi. Final de daha yavaş ve sindire sindire işlenilseydi tam bir başyapıt olabilirdi.
bunyamin29
bunyamin29

Takipçi 100 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
4 Mart 2019 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşem bir filmdi çok güldük çok beğendik.Yılmaz Erdoğan flmlerini hep sevmişimdir buda öyle oldu.Ama bu filmde bir Kıvanç Tatlıtuğ varki kendine hayran bıraktı.Normalde kendisini fazla sevmem ve izlemem ama gene bir Yılmaz Erdoğan projesi olan Kelebeğin Rüyası filminde hayran kalmıştım bu filmdeki karakteride süperdi.Devamı gelecek sanırım ve 3.film çok daha güzel olacaktır.Biz bu filmi izledikten 1 hafta sonra film netfilx'e verildi ama gittiğimize pişman olmadık oturur netfilx'tende izleriz...
ill-key
ill-key

Takipçi 211 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
6 Mart 2019 tarihinde eklendi
Daha önceki filme paralel komik olaylar örgüsü içerisinde akıp giden olayları anlatan kimi zaman düşündüren kimi zaman güldüren TV filmi. Sinema da izlemeye değmez. Yılmaz da farkindaki netflix e vermiş filmi.
Orhan
Orhan

Takipçi 13 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
16 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bir film bu kadarmı kötü olur! çok şaşırdım yılmaz ne yapmak istemiş anlamak mümkün değil sanırım yılmaz şöyle düşündü 1990 larda bi kaset furyası vardı emraha günlük film çekiyorlardı sonra bu fimler video kaset olarak piyasada her şekilde izleniyordu! yılmazda böyle düşünmüş çek boşverrr nasıl olsa izleyecekler... Ayıp!!! Ayıp! hiç yakışmadı.. kıvançada üzüldüm film o kadar kötüki adam filmde rezil etmiş kendini...
Engin Yüksel
Engin Yüksel

Takipçi 1.466 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
27 Şubat 2019 tarihinde eklendi
beklediğim kadar iyi bulmadığım,keşke devam filmi çekilmeseydi bile dediğim vasat bir yapım olmuş 6/10
Amir Han
Amir Han

Takipçi 452 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
7 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Öncelikle ilk filmin yerini tutmadığı beyanı ile başlayıp filmi alkışlama kısmına geçeyim. Kadro çok geniş tutulmuş. Oyunculuklar fena değil. Özellikle Saruhan rolündeki Kıvanç Tatlıtuğ'u tebrik ederim. Zerre hazzetmediğim bir kişilik olmasına rağmen profesyonel bir oyunculuk sergilemiş. Pokemon rolündeki Ersin'in rolü keşke biraz daha geniş tutulsaydı. Film rahmetli Erdal Tosun'un anısına atfedilmiş. Zaten grafitisini duvarda görünce bayağı bir hüzünlendim. Ekin Türkmen maalesef geniş kadro uğruna kurban edilmiş. Hiç oynamasaydı daha iyiydi. Film eğlenceli. Çok büyük bir beklenti içine girmeden izleyip keyfini çıkarın. İyi seyirler.
Ankarali0606
Ankarali0606

Takipçi 101 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
İlk film kadar güzel değildi hikaye basit kalmıştı.
Sarı Saruhan karakterini Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi oynamış Ata Demirer'in sahnesi eğlenceliydi Ahmet Mümtaz Taylan'a daha çok yer verilebilirdi. Erdal Tosun'u anmaları çok güzeldi
Mahir İpek'in başta ki sahnesi güzeldi onun yanı sıra Bensu Soral ve Ezgi Mola'nın oyunculuğu cidden basit kalmış filmde göze batıyor yerlerine başka oyuncular tercih edilebilirdi.
İstanbul manzaralarını izlettirmeleri ve ikinci yarıda ki aksiyon sahneleri ve efektleri güzeldi izlediğim salon full doluydu hani salonda herkesin güldüğü sahneler aynıydı böyle arada ince espriler felan olsa da çok iyi değildi daha iyi olabilirdi bu oyuncu kadrosu ile ama o açıdan zayıftı genel olarak iyi denilebilir onun için ortalama bir puan 3.5/5 veriyorum
Aykut A
Aykut A

Takipçi 16 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Ilki kadar guzel olmasada keyifliydi Kivanc ariza tipi cok iyi oynamis.Ersin zaten lan dese gene guluyon muthis bir komedyen.Bkm oyuncularinada taklitci arkadas ve guldur guldur e stand up maksatli cikan arkadasada sans verilmis.Guzel performans sergilemisler.Gozler ilkindeki gibi daha komedi replikleri Tolga Ceviki Demet Akbagi aradi ama genede izlenebilir film olmus.
martinscorsese
martinscorsese

Takipçi 186 değerlendirmeler Takip Et!

3,0
26 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Kıvanç Tatlıtuğ her film de biraz daha iyi oluyor. Başka da ilginç bir şey yok. İzlemeyen hiç bir şey kaybetmez.
Darth Vader
Darth Vader

Takipçi 54 değerlendirmeler Takip Et!

4,5
1 Şubat 2019 tarihinde eklendi
film beklediğimden çok iyi gitti. oyunculuklar ve senaryo harika. dolandırılan demirci baba ve "sanayi tüpü" oğlu tam bir efsane. hatta filmde diğer karakterleri gölgede bıraktıkları bile söylenebilir. birçok sahne sizi gülme krizine sokabilir. ilk filmde oynayan ve sonradan vefat eden sanatçının anıldığı sahne son derece duygusal ve etkileyici. son yılların en iyi türk komedi filmi olduğunu düşünüyorum. tam puan vermedim. yarım puan kestim not verirken. onun nedeni de filmden değil istanbuldan. ilk filmde birçok istanbulun havadan çekilme görüntüleri vardı ve can çekişen İstanbul yine de güzeldi. bu filmde de maalesef !!! bir çok havadan çekim İstanbul sahneleri var ve istanbulun ölü cenazesini izlemek benim hoşuma hiç gitmedi. tarih istanbulumuza bu ihaneti yapanları affetmeyecek.
HAtunun B
HAtunun B

Takipçi 36 değerlendirmeler Takip Et!

5,0
31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Mustafa K.
Mustafa K.

Takipçi 6 değerlendirmeler Takip Et!

0,5
1 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Büyük bir beklenti içinde olmamakla birlikte zaman geçirmek için gitme olasılığımın oldukça yüksek olduğu bir filmdi. ancak Yılmaz Erdoğan'ın önceki gün geçen sansür yasasına verdiği destekten ötürü kesinlikle izlemeyeceğimi şuracıktan kamuoyuna duyurmak isterim. Yasanın özü şöyle

"Ülke içinde üretilen veya ithal edilen sinema filmlerinin, ticari dolaşıma veya gösterime sunulmasından önce değerlendirilmesi ve sınıflandırılması yapılacak. değerlendirme ve sınıflandırma sonunda uygun bulunmayan filmler, ticari dolaşıma ve gösterime sunulamayacak.

Değerlendirme ve sınıflandırması yapılmamış olan sinema filmleri; festival, özel gösterim ve benzeri kültürel ve sanatsal etkinliklerde ancak “18+” yaş işareti ile gösterilebilecek. "

Yani kurul festival benzeri etkinlikler dışında yerli ve yabancı normal vizyon filmlerini tamamen yasaklama hakkına sahip. eğer bu haber doğruysa ve yasa gerçekten böyle geçtiyse yuhlar, yazıklar olsun. Sansüre böylesine açık, yerli sinemamızın bağımsızlığına büyük darbe vuracak korkunç bir yasayı uygulamaya koymasının hemen ardından öncülüğünde Yılmaz Erdoğan'ın olduğu bir güruhun yasaya en ufak itirazda bulunmadığı gibi 3-5 kuruş daha fazla kazanacaklarını düşüncesiyle etrafa gülücükler saçarak siyasetin figüranlığına soyunmalarını kolay kolay bağışlayabileceğimi sanmıyorum.
endo dendo
endo dendo

Takipçi 4 değerlendirmeler Takip Et!

3,5
3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Filmin hikayesi için hiç çalışılmamış.Başta basit iki dolandırıcılık hikayesi ile başlayan ve gereksiz uzatılarak sonuda fuzuli olmuş.Filmi tek seyrettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un manyak karakteri ve acayip gülüşü oldu.Yani anlaşılan Yılmaz bey'e para lazım olmuş ''dur şunun ikincisini çekeyim'' demiş gibi bir hava vardı zaten ama masraf çıkartmadan.Düşünsenize ilk filmin üzerinden tam 13 yıl geçmiş,sormazlar mı ''aga sen 13 yıldır ne yapıyorsun?'' diye! Seyirciye saygı kalmamış çünkü bu filmden de anlaşılıyor ki bizi sağılacak inek olarak görüyor bunlar.Ha gidip seyredin neden gittim demezsiniz ama oooo muhteşem olmuş da demezsiniz! Karar sizin. Unuttum filmin sadece iki yerinde güldüm 5 yerinde gülümsedim.
ozguryil
ozguryil

Takipçi 3 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
24 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Tam bir fiyasko.

Kötü bir senaryo, ilkinin takliti olan mekan ve diyaloglar. Espri yok denecek kadar az.

Bensu Soral ve Kıvanç Tatlıtuğ filme eklenmiş ki kızlar birine erkekler birine baksın diye.

Orjinal hiç bir şey yok. Gülünecek yada ders çıkartılacak hiç bir şey yok.

Yılmaz Erdoğandan film içerisinde Rezalet bir yalancı tipleme.dahası rezalet bir oyunculuk.

Türk Filmelerini çok severim.severek izlerim ve ağır eleştirmemeye çalışırım. Fakat bu filmin ilk filmin gölgesinde kalacağını kabullenerek çok düşük bir beklenti ile izledim. fakat hakikaten rezalet. 0.5 puan verecektim de o kadar oyuncuya yazık .

Filmde 2 tane güzel şey vardı. Birincisi Erdal Tosunun yad edilmesi ve Ezgi Mola'nın oyunculuğu.

Son olarak Yılmaz Erdoğan bu kadar iyi filmler yapmışken kendimi nasıl rezil ederim diye bir film tasarlasaydı ancak bu kadar rezil edebilirdi kendisini. Yönetmenliğinde de eleştirecek çok şey var ama senaryo ve oyunculuk zaten yerlerde. bu yeterli bir utanç kaynağı gerisini eleştirmeye gerek duymadım.
Ismail Y.
Ismail Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

4,0
13 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film gayet güzel... Bazı arkadaşlar bu filmin neyini beğenmemiş gerçekten anlamış değilim. Ne bekliyorlar acaba sürekli gülmek mi?
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler