Eğlenceli,kaliteli mizah ve eğlence filmi,Yılmaz Erdoğan'ı yaptığı stand uplarından,diğer filmlerinden espri anlayışı az çok anlaşılmakta zaten.Bu filmde yine ona uyan bir kalitede olmuşşş
Film eşsiz İstanbul manzaralı, heyecan verici insanı mutlu eden ve stres giderici özelliği ile zamanınızın hakkını veriyor. Kıvanç Tatlıtuğ performansı mükemmeldi.
film beklediğimden çok iyi gitti. oyunculuklar ve senaryo harika. dolandırılan demirci baba ve "sanayi tüpü" oğlu tam bir efsane. hatta filmde diğer karakterleri gölgede bıraktıkları bile söylenebilir. birçok sahne sizi gülme krizine sokabilir. ilk filmde oynayan ve sonradan vefat eden sanatçının anıldığı sahne son derece duygusal ve etkileyici. son yılların en iyi türk komedi filmi olduğunu düşünüyorum. tam puan vermedim. yarım puan kestim not verirken. onun nedeni de filmden değil istanbuldan. ilk filmde birçok istanbulun havadan çekilme görüntüleri vardı ve can çekişen İstanbul yine de güzeldi. bu filmde de maalesef !!! bir çok havadan çekim İstanbul sahneleri var ve istanbulun ölü cenazesini izlemek benim hoşuma hiç gitmedi. tarih istanbulumuza bu ihaneti yapanları affetmeyecek.
Büyük bir beklenti içinde olmamakla birlikte zaman geçirmek için gitme olasılığımın oldukça yüksek olduğu bir filmdi. ancak Yılmaz Erdoğan'ın önceki gün geçen sansür yasasına verdiği destekten ötürü kesinlikle izlemeyeceğimi şuracıktan kamuoyuna duyurmak isterim. Yasanın özü şöyle
"Ülke içinde üretilen veya ithal edilen sinema filmlerinin, ticari dolaşıma veya gösterime sunulmasından önce değerlendirilmesi ve sınıflandırılması yapılacak. değerlendirme ve sınıflandırma sonunda uygun bulunmayan filmler, ticari dolaşıma ve gösterime sunulamayacak.
Değerlendirme ve sınıflandırması yapılmamış olan sinema filmleri; festival, özel gösterim ve benzeri kültürel ve sanatsal etkinliklerde ancak “18+” yaş işareti ile gösterilebilecek. "
Yani kurul festival benzeri etkinlikler dışında yerli ve yabancı normal vizyon filmlerini tamamen yasaklama hakkına sahip. eğer bu haber doğruysa ve yasa gerçekten böyle geçtiyse yuhlar, yazıklar olsun. Sansüre böylesine açık, yerli sinemamızın bağımsızlığına büyük darbe vuracak korkunç bir yasayı uygulamaya koymasının hemen ardından öncülüğünde Yılmaz Erdoğan'ın olduğu bir güruhun yasaya en ufak itirazda bulunmadığı gibi 3-5 kuruş daha fazla kazanacaklarını düşüncesiyle etrafa gülücükler saçarak siyasetin figüranlığına soyunmalarını kolay kolay bağışlayabileceğimi sanmıyorum.
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Muazzam İstanbul manzaralı, eğlenceli, Yılmaz Erdoğan gibi büyük bir ustanın kaleminden çıktığı çok belli kaliteli bir film. Şiddetle tavsiye ederim. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ severler bu rolünde onu daha fazla sevecek.