Organize İşler Sazan Sarmalı
3,1

Yaprak U.
Yaprak U.

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Kadro mükemmel senaryo mükemmel film zaten harika hiç uzatmamış gerçekten çok beğendim. Elinize sağlık..
Melek Rana S
Melek Rana S

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film gerçekten eğlenceli ve akiciydi. İlla ilk bolumle kiyaslanmasina gerek yok. Evet ilk filmdeki kadar gulmekten yarilmayabilirsiniz ama kesinlikle komikti gerek konusu ve verdigi mesaj gerekse oyuncular ve cekimler superdi. Tavsiye ederim.
Aykut A
Aykut A

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Ilki kadar guzel olmasada keyifliydi Kivanc ariza tipi cok iyi oynamis.Ersin zaten lan dese gene guluyon muthis bir komedyen.Bkm oyuncularinada taklitci arkadas ve guldur guldur e stand up maksatli cikan arkadasada sans verilmis.Guzel performans sergilemisler.Gozler ilkindeki gibi daha komedi replikleri Tolga Ceviki Demet Akbagi aradi ama genede izlenebilir film olmus.
sevki b.
sevki b.

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Belki ilk film kadar efsane değil ama yinede standartların üzerinde bir film olmuş. Olumsuz yorumlara takılmayın gidin 2 saat eğlenin. Verdiğiniz paraya değer. Özellikle kıvanç tatlıtuğ efsane Bi oyunculuk yapmış. Tebrikler
Mustafa A
Mustafa A

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Beklentileri karşılamıyor :( Gönül isterdi ki gülmekten karnımıza ağrılar girsin Lütfen yorum için en fazla 50 karakter kullanın eleştiri uzun olunca ne olacak anlamadım
Ankarali0606
Ankarali0606

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
İlk film kadar güzel değildi hikaye basit kalmıştı.
Sarı Saruhan karakterini Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi oynamış Ata Demirer'in sahnesi eğlenceliydi Ahmet Mümtaz Taylan'a daha çok yer verilebilirdi. Erdal Tosun'u anmaları çok güzeldi
Mahir İpek'in başta ki sahnesi güzeldi onun yanı sıra Bensu Soral ve Ezgi Mola'nın oyunculuğu cidden basit kalmış filmde göze batıyor yerlerine başka oyuncular tercih edilebilirdi.
İstanbul manzaralarını izlettirmeleri ve ikinci yarıda ki aksiyon sahneleri ve efektleri güzeldi izlediğim salon full doluydu hani salonda herkesin güldüğü sahneler aynıydı böyle arada ince espriler felan olsa da çok iyi değildi daha iyi olabilirdi bu oyuncu kadrosu ile ama o açıdan zayıftı genel olarak iyi denilebilir onun için ortalama bir puan 3.5/5 veriyorum
Filiz B
Filiz B

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Kıvanç Tatlıtuğu'nun oyunu muhteşem. Ata Demirer tiplemesi oldukça keyifli. 1100 da başlayan seansın 28 dakikası reklama harcanan ki filmin harcamalarını karşılarcasına ama senaryo son derece sığ gereksiz entrikalar ki sırıttırmıyor bile..
ilh9bu
ilh9bu

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Sarı Saruhan karakterini çıkarın, geriye bir şey kalmaz. Filmin ismi "Organize İşler" değil; "Sarı Saruhan" koysalar daha doğru olurdu. Bundan sonra bence Sarı Saruhan'ın devam hikayesini yapsınlar...

Süprizi olmayan, yer yer uzun tutulduğu için esnemenize sebep olan bir film.
Tekin K
Tekin K

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Açıkçası yerli film için sinemaya verdiğim para ve zamana cidden üzülüyorum. En son yerli film olarak Cem Yılmazın Arif216 sinemada izlediğim için üzülmüştüm. Bu film için de ilk bölümü iyi rezil etmezler diye ilk günden gece seansına arkadaşlarla gittik. Kıvanç bey de olmasa galiba filmi bırakıp çıkardım diye düşünüyorum. Beklentimin yanında bile değildi. Bu da Cem beyin filmi gibi bu film de ilk film başarısını kullanarak gişeye oynamışlar. Artık yerli film için Nasrettin Hoca hesabı ya tutarsa deyip sinemaya gitmicem.
Hamit Andaç P
Hamit Andaç P

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Beklentiniz çok yüksekse biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Yer yer vasatdı ama çok iyi kısımlarda vardı totalde iyi vakit geçirilir
berna d
berna d

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film beklentimin çok çok altında kaldı o kadar iyi oyuncularla bu kadar basit bir film nasıl yapılır anlamıyorum bir kere olsun güldüğümü hatırlamıyorum sadece kıvanç'ın sahneleri biraz tebessüm ettirdi onun haricinde hayal kırıklıydı
Salih B.
Salih B.

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Nerede ilk film nerede bu film! hikaye o kadar basit ki kesin şimdi akıllıca yazılmış bi sahneye bağlanır kesin şimdi müthiş komik bi sahne girer diye bekliyorsunuz ama öyle bi sahne gelmiyor. baya ilk akıllarına ne gelmiş ise öylesine basit sıradan yazmışlar. Kıvanç tatlıtuğ un oynadığı sahneleri çıkart ortada film diye bişey kalmıyor izleyecek. Yılmaz erdoğan tek başına yetmiyor maalesef filmi kurtarmaya. ilk filmdeki yıldızlar geçidi kadro ile ve iyi yazılmış bir senaryo ile fark etmeden çok iyi bir iş yaptılar ama bu sefer adını organize işler koyma iddia ediyorum kimse adını anmaz bu filmin.
endo dendo
endo dendo

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Filmin hikayesi için hiç çalışılmamış.Başta basit iki dolandırıcılık hikayesi ile başlayan ve gereksiz uzatılarak sonuda fuzuli olmuş.Filmi tek seyrettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un manyak karakteri ve acayip gülüşü oldu.Yani anlaşılan Yılmaz bey'e para lazım olmuş ''dur şunun ikincisini çekeyim'' demiş gibi bir hava vardı zaten ama masraf çıkartmadan.Düşünsenize ilk filmin üzerinden tam 13 yıl geçmiş,sormazlar mı ''aga sen 13 yıldır ne yapıyorsun?'' diye! Seyirciye saygı kalmamış çünkü bu filmden de anlaşılıyor ki bizi sağılacak inek olarak görüyor bunlar.Ha gidip seyredin neden gittim demezsiniz ama oooo muhteşem olmuş da demezsiniz! Karar sizin. Unuttum filmin sadece iki yerinde güldüm 5 yerinde gülümsedim.
Sükran D
Sükran D

2 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film beni çok güldürdü açıkçası ve emek verilmiş belli ama anlamadığım şey neden bu kadar cinsellik içermesi? Film sanki dekolteler mini etekler öpusmeler türk yoplumuna aykırı unsurlar içermese gulduremeyecek mi bizi?açıkçası cok gulmeme ragmen bi cok yerinde salondaki diger erkeklerden bayan olarak utandim...
Tuna S
Tuna S

2 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Bu film benim için milattı. bidaha türk filmine asla para vermem. 1. hatayı yol arkadaşımda yaptım 2. hatamda bu. Bir kere hiç gülmedim komedi diye gidicekler gitmesin. Organize işler diyince aklıma dolandırıcılık geliyo filmde 2 dolandırıcılık sahnesi var birisi zaten polis savcı diye arayıp para istiyolar bu çok düşünmemişler ilk akla geleni yazmışlar. filmde sürekli bişeylerin kocaman kocaman reklamı yapılmış her yerde bi ürün yerleştirme. mesela okul sahnesi mi çekilcek kocaman kocaman önce bi burası bahçeşehir koleji diye okutuyolar sonra sahne başlıyo. Senaryo yetersiz kalmış sahne aralarında müzik dans manzara derken süreyi anca denk getirmişler somut hikayeyi oynasalar 45 dk da biter. Ezgi mola nın abartılı dekoltesi üzerinde çok durmuşlar muhtemelen destekl isütyene çorap sıkıştırmış o kadar abartı. Kıvanç tatlıtuğun oyunculuğu iyi. bidaha bu kadar kalitesizliğe para vermem giderim açarım tv yi reklam seyrederim hem bedava