Organize İşler Sazan Sarmalı
3,1

Ankarali0606
Ankarali0606

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
İlk film kadar güzel değildi hikaye basit kalmıştı.
Sarı Saruhan karakterini Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi oynamış Ata Demirer'in sahnesi eğlenceliydi Ahmet Mümtaz Taylan'a daha çok yer verilebilirdi. Erdal Tosun'u anmaları çok güzeldi
Mahir İpek'in başta ki sahnesi güzeldi onun yanı sıra Bensu Soral ve Ezgi Mola'nın oyunculuğu cidden basit kalmış filmde göze batıyor yerlerine başka oyuncular tercih edilebilirdi.
İstanbul manzaralarını izlettirmeleri ve ikinci yarıda ki aksiyon sahneleri ve efektleri güzeldi izlediğim salon full doluydu hani salonda herkesin güldüğü sahneler aynıydı böyle arada ince espriler felan olsa da çok iyi değildi daha iyi olabilirdi bu oyuncu kadrosu ile ama o açıdan zayıftı genel olarak iyi denilebilir onun için ortalama bir puan 3.5/5 veriyorum
Hamit Andaç P
Hamit Andaç P

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Beklentiniz çok yüksekse biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Yer yer vasatdı ama çok iyi kısımlarda vardı totalde iyi vakit geçirilir
endo dendo
endo dendo

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Filmin hikayesi için hiç çalışılmamış.Başta basit iki dolandırıcılık hikayesi ile başlayan ve gereksiz uzatılarak sonuda fuzuli olmuş.Filmi tek seyrettiren Kıvanç Tatlıtuğ'un manyak karakteri ve acayip gülüşü oldu.Yani anlaşılan Yılmaz bey'e para lazım olmuş ''dur şunun ikincisini çekeyim'' demiş gibi bir hava vardı zaten ama masraf çıkartmadan.Düşünsenize ilk filmin üzerinden tam 13 yıl geçmiş,sormazlar mı ''aga sen 13 yıldır ne yapıyorsun?'' diye! Seyirciye saygı kalmamış çünkü bu filmden de anlaşılıyor ki bizi sağılacak inek olarak görüyor bunlar.Ha gidip seyredin neden gittim demezsiniz ama oooo muhteşem olmuş da demezsiniz! Karar sizin. Unuttum filmin sadece iki yerinde güldüm 5 yerinde gülümsedim.
Sükran D
Sükran D

2 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film beni çok güldürdü açıkçası ve emek verilmiş belli ama anlamadığım şey neden bu kadar cinsellik içermesi? Film sanki dekolteler mini etekler öpusmeler türk yoplumuna aykırı unsurlar içermese gulduremeyecek mi bizi?açıkçası cok gulmeme ragmen bi cok yerinde salondaki diger erkeklerden bayan olarak utandim...