Organize İşler Sazan Sarmalı
3,1

ilh9bu
ilh9bu

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Sarı Saruhan karakterini çıkarın, geriye bir şey kalmaz. Filmin ismi "Organize İşler" değil; "Sarı Saruhan" koysalar daha doğru olurdu. Bundan sonra bence Sarı Saruhan'ın devam hikayesini yapsınlar...

Süprizi olmayan, yer yer uzun tutulduğu için esnemenize sebep olan bir film.
serap k.
serap k.

20 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film bir hayal kirikligiydi.Birincisinin yakinindan bile gecememis.Ilkindeki o aksiyon,komedi dolu sahnelerden eser yoktu.Evet film boyunca gulmeyi beklemiyoruz ama birkac espiri disinda komik bir sey de goremedik.Aksiyon sahneleri ise zayifti.Filmi simdi hareketlenir herhalde diye diye seyrettik ama hareketlenemedi bir türlü.Gereksiz uzun sahneler vardi.Yalniz Kivanç Tatlitug harikaydi.Oyunculugu filmi bir nebze olsun kurtarmis.Sonuc olarak sinemada zaman ve para ayirarak seyredecek bir film olamamis maalesef..
oruc-apaydin
oruc-apaydin

12 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film vasat,küfür,kafir.İyiki Kıvanç var.Kadro çok acemi.Oyunculukları hiç beğenmedim.Gülmeye gittim.Gülmedim.
Müjdat T
Müjdat T

20 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Filmi çok yetersiz buldum. Birinci filmin üzerine neredeyse hiçbir yenilik koyamamış desem yanılmam doğrusu. En azından konu farklı işlenebilirdi. Zaman kaybı olarak değerlendirdiğim bir film oldu. Maalesef en fazla sergilediğimiz film tarzını bile doğru düzgün yapamıyoruz. Bu yüzden yabancılardan çok ama çok geriyiz. Ancak kendimizi sahte ödüllerle kandırmayı başarı olarak görüyoruz. Maymun gözünü açmış, muzunu bitirmiş, film ve dizileri empoze-manipüle aracı olarak bile kullanıyorken biz hala yerimizde sayıyoruz. Olmaz! Bu şekilde olmaz!
Gökhan A.
Gökhan A.

12 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Beklentimi karşilamadi. Yer yer komik ama büyük beklenti içinde gitmeyin. O paraya yaziik. Vasat komedi
Karagözcü
Karagözcü

16 Şubat 2019 tarihinde eklendi
İyi ki netflixe düşmüş de oradan izledim. Çünkü para verilip sinemada izlenecek bir film değildi ZİRA! Sinema ve tiyatroda bir laf vardır. "Biz bunu niye izledik". Evet bu film bitince bu soruyu sorup duracaksınız. Bir türlü başlayamayan film birden bitiyor gibi. Bol girişli gelişmesiz varılan sonuç. Bir öncekinde en azından bir sözü vardı filmin. Yılmaz Erdoğan'ın söyleyecek sözü de mi kalmamış. Kısa bir rolü var ama sanırım bu filmde akılda kalacak olan Ata Demirer'in müthiş sahnesi. Onun dışında emeklerine sağlık ama olmamış.
ilhan halil s.
ilhan halil s.

16 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Bir çok olay açıkta kalmış. Anne kanserden öldü ama neden ? Bunlar birlikte kalmaya başladılar o süre zarfında neler oldu? Baba kızını arıyormus, her yere eli yetişen adam kızının düğününden hiç mi haberdar olmaz. O kadar o para kısmında saçma sapan taklitlerle, Adanalı taklidi yapan Kıvanç’ın zaten yalan söylediklerini bilip saçma sapan taklitleri uzatacagina hayattan örnek vererek, bak bu arabam var, bu var verelim size konu tatlıya bağlansın gibi olsa eyvallah. Ayrıca ne biçim mafya lan bu! Şahinlere biniyorlar. İlk filimde neydi ? Cem Yılmaz gerçek bir zengindi, malikaneler falanlar. Burada fakir mafya olan Büyük adam kivanc sadece küçük mafyacilik oynayan bir adam. Hani yememiş. İlk filmin senaryosu gerçekten sağlamdı, açıkta bir şey yoktu burada açıkta çok çok şey var.
Ozer I
Ozer I

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Yani bir film bu kadar film olmaz girdim ciktim zaman oldurdum yazik 2 puan verdim o da kivancin oyunculuguna
Akin Y.
Akin Y.

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Senaryo oldukça basit kalmış tek düze ve basit tek boyutlu bir hikaye akışı var . Yer yer duygusallık yakalamak adına son derece sıkıcı sahnelere yer verilmiş işin kötüsü duygusallıktan da eser yok biraz daha zeka ve kaliteli espri bekliyor insan ama olmamış Kıvanç Tatlıtuğ harici olumlu bir şey göremedim filmde maalesef zaman kaybı...
Uguray999
Uguray999

16 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Çokta kötü değil vizyondaki komedi filmlerin arasında iyi sadece.basit ucuz bir flim.tv de izlenir.biraZ gülersiniz.
Batuhan D
Batuhan D

5 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Filmin oyuncu kadrosu müthiş fakat konusu ve seneryosu çok iyi değil büyük umutlarla giderseniz pişman olursunuz.Film orta seviyede vakit geçirmek için izlenebilir.
Ali faruk A
Ali faruk A

5 Şubat 2019 tarihinde eklendi
YouTuber Filmleri Niye Hiç Gelmiyor? Çoğunlukla Geliyorum Ve Bakıyorum Ama YouTuber Filmi Hiç Yok Olursa Çok İyi Olur
Dxn Coffee Fest
Dxn Coffee Fest

10 Şubat 2019 tarihinde eklendi
İlk filmde bolca kahkaha vardı. Eğlenmiştim. Yeni filmi güzel bulmadım.açıkçası Çokça şişirilmiş bir film Biraz da sıkıldım
Erol Genciz
Erol Genciz

7 Kasım 2019 tarihinde eklendi
film tamamen hollywood tarzı genç kız babası yapımlarından, yani robert de niro nun ''zor baba'' sı ile haluk bilginer'in ''eyvah kızım büyüdü'' filmi tarzında.
ÖZGE S
ÖZGE S

4 Şubat 2019 tarihinde eklendi
YILMAZ ERDOĞAN DAN DAHA FAZLASINI BEKLERDİM ZAMANIN EFSANESİ BİR DEMET TİYATRO VİZONTELE VİZON TELE TUUBA ORGANİZE İŞLER1 BKM MUHTEŞEMDİ ŞİMDİ O KADAR UĞRAŞMIŞLAR FELAKET DEĞİLDİ AMA SEYİRCİNİN BEKLEDİĞİ BU DEĞİLDİ YILMAZ BEYDEN EFSANE BİR ŞEY OLMASINI BEKLERDİM. BUNUN ÜSTÜNE BİRAZ DAHA ÇALIŞILIP ACELEYE GETİRMEDEN ÇEKİLSİN İSTERDİM TABİ HERKEZİN ESPİRİ ANLAYIŞI FARKLI GENEDE GİDİN FİLME AMA YILMAZ ERDOĞAN DAKİ BEKLENTİNİZİ ÇOK YÜKSEK TUTMAYIN BU SEFER SON ZAMANLAR O ESKİ ÇOK İYİ KOMEDİ YOK ARTIK ÇOK BASİTLEŞTİRDİLER BU KONUDA ...