HAtunun B
31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Filmin herkese göre beğeni oranı fakedebilir ,ancak yerden yere vurmak nedir?Ayıptır,emeğe biraz saygı,hayatında bir kez empati yapmamış,film hafızasın da ortalama 20 film olan klavye şövalyeleri döktürüyor..Film dinamik ,eğlenceli olmuş.Yılmaz Erdoğan'ı çok özlemişiz.
Ilk gün gittim ve kessinlikle guzeldi. Kocaman salonda gayet herkes güldü... olumsuz yorum yapanlar hangi komedi filmini ornek gosterebilecek tr yapimi! Tebrik ederim tum ekibi, emeginize saglik.
on numara film olmuş.şimdi sinemada izledim. emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum. yılmaz erdoğan bu işi biliyor.kıvanç tatlıtuğ efsane karakter olmuş.tüm ekibi kutlarım.inşallah 3.de çekilir.
Keyifle izleyebileceğiniz bir film. 1.ci filmine gore cok daha hareketli ve eğlenceli. 1.filmdeki bazı karakterler çok güzel ve orijinaldı burda da Kıvanç tatlıtuğ filme güzel bir karakter kazandırmış. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla eğlenceli bir vakit geçirmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Komedi izlemek için gitmeyin ama çok güzel ve kaliteli bir film.kötü yorum yazanlar sanırım sırf komedi olduğu için gidip umduğunu bulamayanlar.özünde kbiraz komedi var ama gercekten zlemeye değer bir film.yorumlara aldanmayın