Organize İşler Sazan Sarmalı
3,1

HAtunun B
HAtunun B

31 Mart 2020 tarihinde eklendi
Merhaba, sinema ve dizilere dair eleştri,haber ve yorumların yapılacagı kaliteli ve seviyeli 4 yıllık 140 kişilik whatsapp grubumuz vardır. katılmak isteyenler 0543 419 88 50 nolu numaradan bana ulaşabilirler. Kurallar: kufur , cinsel içerikli paylaşım, saygısızlık yasak. 20 yaşından büyük kişiler kabul edilmektedir. din siyaset ve futbol konularında konuşmak ve paylaşım yasaktır.
Atahan A.
Atahan A.

9 Şubat 2019 tarihinde eklendi
İlk filmden daha güzel birde Kıvanç Tatlıtuğ çok iyi oynamış.
Gokhan S
Gokhan S

25 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Harika derim ve izlenmesi ve deger verilmesi gereken bir film.fakat hirsizliga hayir denilmelidir.ornek film cekilmemelidir
Mustafa Y
Mustafa Y

7 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Filmin herkese göre beğeni oranı fakedebilir ,ancak yerden yere vurmak nedir?Ayıptır,emeğe biraz saygı,hayatında bir kez empati yapmamış,film hafızasın da ortalama 20 film olan klavye şövalyeleri döktürüyor..Film dinamik ,eğlenceli olmuş.Yılmaz Erdoğan'ı çok özlemişiz.
Soner E
Soner E

9 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Gayet hoş bir film olmuş Organize işlerin ilk filmi tadında ve kafasında tabi ki değil ama izlenemez degil
Osman
Osman

6 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok hoşuma gitti oyunculuk senaryo hepsi başarılı yanımdaki arkadaşım gülme krizine girdi 10 üzerinden 8
Dilber D.
Dilber D.

6 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Ilk gün gittim ve kessinlikle guzeldi. Kocaman salonda gayet herkes güldü... olumsuz yorum yapanlar hangi komedi filmini ornek gosterebilecek tr yapimi! Tebrik ederim tum ekibi, emeginize saglik.
Mevlüt B
Mevlüt B

17 Şubat 2019 tarihinde eklendi
on numara film olmuş.şimdi sinemada izledim. emeği geçen herkesi ayakta alkışlıyorum. yılmaz erdoğan bu işi biliyor.kıvanç tatlıtuğ efsane karakter olmuş.tüm ekibi kutlarım.inşallah 3.de çekilir.
Yaprak U.
Yaprak U.

3 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Kadro mükemmel senaryo mükemmel film zaten harika hiç uzatmamış gerçekten çok beğendim. Elinize sağlık..
Kaan E
Kaan E

22 Kasım 2019 tarihinde eklendi
çok güzel bir film olmus bence cok bir eksiği yok ama daha uzun olabılırdı saati biraz kısa olmus tavsiye ederim.
Salih S
Salih S

2 Mart 2019 tarihinde eklendi
Keyifle izleyebileceğiniz bir film. 1.ci filmine gore cok daha hareketli ve eğlenceli. 1.filmdeki bazı karakterler çok güzel ve orijinaldı burda da Kıvanç tatlıtuğ filme güzel bir karakter kazandırmış. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla eğlenceli bir vakit geçirmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Vildan I
Vildan I

20 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Güzeldi, komıktı cok basrol olması emeğin çok olduğunu gösteriyor bence,değişik tipler, bız begendık
fatih t
fatih t

24 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Komedi izlemek için gitmeyin ama çok güzel ve kaliteli bir film.kötü yorum yazanlar sanırım sırf komedi olduğu için gidip umduğunu bulamayanlar.özünde kbiraz komedi var ama gercekten zlemeye değer bir film.yorumlara aldanmayın
Gizem demirci
Gizem demirci

18 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Harika bir film yılmaz erdoğan gibi birisi yazarsa bize izlemek düşer inci tanelerini de izliyorum çok iyi bu
Kadir P
Kadir P

2 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Gerçekten çok güzel bir filimdi 2.yarı muhteşemdi aksiyon sahneleri efektler harikaydı gitmenizi tavsiye ederim