Hadi Be Oğlum
3,7

cigdemdusta
cigdemdusta

20 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Senaryo filmin can damari.. Ulkemizde cogu filmde senaryo oldukca vasat. Izleyicinin cogu yeterince film izlemedigi icin iyi film ve kotu film ayrimi yapacak yetkinlige sahip degil. Ancak Turk sinemasinin ilerlemesi adina vasat dahi olsa filmlerimize bol seyirci diliyorum. Son nokta: Kivanc Tatlitug iyi bir oyuncu...
Oktay İ.
Oktay İ.

18 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Senaryo VASAT.... Kıvanç Tatlıtuğ böyle bir projede nasıl oynamış hala şaşkınım. Filmden yeni çıktım salon ful çekiyordu. Daha ilk perde de salondan çıkanlar oldu. Sekansların saçmalığı karakterlerin havada kalmışlığı bir de 5 kişi yazmış senaryoyu. Yani doğaçlama iş yaptık deseniz daha çok toplardınız. spoiler:
Hele ilk sahnedeki rakı bardağı hatası direk göze çarpıyor. Ama Kıvanç Tatlıtuğ ve Alihan Türkdemir'i tebrik ediyorum. Harika bir oyunculuk. Fakat vasat bir senaryo alttan da durmadan gıy gıy gıy dayamışlar müziği çok yazık. Kıvanç uzun bir aradan sonra beyaz perdeye baya alt basamakla giriş yaptı .
Abdullah G.
Abdullah G.

5 Mart 2018 tarihinde eklendi
Öncelikle bu filmi izlenebilir kılan en büyük etken Kıvanç Tatlıtuğ ‘un oyunculuğu.Ancak bu filmde Kıvanç değilde başka bi oyuncu oynasaydı sıradan filmlerden biri halinde yer alırdı.Filmin senaryosu çok zayıf ve yetersiz bi çok konu havada kalmakta çok sıradan bi şekilde işlenmekte.Mesela çocuğun annesinin neden o durumda olduğu yada çocuğa neden bakamayacak durumda olduğu aydınlatılsaydı daha etkili olurdu.Filmin tek etkileyici sahnesi dedenin torununu kurtarmak için kendi canını hiçe sayarak ölmesi onun haricinde etkileyici hiç bisey yok.Filmin final sahnesi yine son derece basite indirgenmiş asıl o sahnede final daha etkili ve duygusal olabilirdi.Herkes babam ve oğlum filmi ile kıyaslamış ama konu ve içerik olarak yanına bile yaklaşamayan bir film olmuş