Hadi Be Oğlum
3,7

Pinar D
Pinar D

22 Şubat 2018 tarihinde eklendi
konu oldukça güzel ama kurgu berbat..boş gereksiz uzatmalarla kopuk kopuk sahnelerle müzik ve manzarayla dolu bi film..büyük bi umutla gittim konu güzel farklı olduğu için ama hayalkırıklığına uğradım..filmi o sıkıcılığına rağmen tek izleten kıvanç tatlıtuğ'un ve alihan türkdemir'in oyunculukları..kıvanç tatlıtuğa helal olsun başarısından dolayı ama nasıl bu projeyi kabul etmiş anlayamadım..dediğim gibi konu güzel ama kurgu boş üzülerek söylüyorum gitmenizi tavsiye etmem..
Başak G.
Başak G.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

26 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kivanc'in oyunculuğu süper ama film tam bir fiyasko olmuş. Çok sıkıcıydı ve hiç konusunu açıklayıcı degildi
ARZU S.
ARZU S.

24 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film vizyona girer girmez Kıvançın başarısına üstüne filmin kaş'ta çekilmiş olması da eklenince muhteşem olur düşüncesiyle gittim, fakat gerçekten hüsrandı. bir iki karakter dışında oyunculuklar iyi değildi. seneryo tamamen fiyasko hmm bir de alakasız sahne atlayışları...açıkçası çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Kıvançı bu seneryoya yakıştıramadım. Daha duygu yüklü anlamlı özel dolu bir film bekliyordum. oysa ki tv de izlediğim sarmadığında kanal değiştirdiğim filmlerden farksızdı.
zuhal S.
zuhal S.

25 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Kıvanç Tatlıtuğ artık iyi bir oyuncu olmuş. Ama film sıkıcıydı. Fazla duygu sömürüsü yapmışlar diyeceğim ama filme giden zaten bunu bilerek gidiyor. İzlemeyen hiç bir şey kaybetmez.
Betlok
Betlok

20 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Konu güzel fakat senaryo oldukça vasat. Kivanç tek başına götürmeye çalışmış. spoiler:
kadının ne idüğünü anlayamadık zaten ayrıca gerçek hayatta otizmli çocuk gördüğüm için filmdeki çocuğun hareketleriyle bağdaştıramadım
Merve Ç.
Merve Ç.

24 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Konusu çok anlamlı fakat uğraşılmamış bir film.Keşke kısa ama emek harcanmış bir film olsaydı. Uzun ve boştan geldi çoğu yeri.
Emre A.
Emre A.

19 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Durumu dramatize etme açısından oldukça başarılı bir film olsa da; senaryodaki kopukluklar sebebiyle anlam ve önemi yitiren bir film olarak karşımıza çıkıyor. Sahnelerin birbirinden kopuk olması; Baba ve Oğul arasındaki ilişki işlenirken; ortada var olan bir çocuğun hastalığının daha iyi analiz edilebilmesi açısından, en azından Annesinin de filmde birazcık daha fazla işlenmesi; hastalığının ne olduğunun belirtilmesi ve çocuğu neden babaya bıraktığının izahetinin senaryoya serpiştirilmesi gerektiğine inananlardanım. Kıvanç Tatlıtuğ'un ve Çocuk Oyuncu'nun rol biçemleri ve oyuncluğu harikulade.

Sonuç itibariyle; sahnelerden kaynaklı drama ile bol gözyaşı dökülen, fakat; iyi işlenemeyen bir film.

Tavsiye Durumu: Kararsız.
Heart A.
Heart A.

27 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Film de duygu iyi yansıtılmamış. Kıvanç Tatlıtuğ aile ile izlenemeyecek kufurler etmesi sigara içmesi iyi örnek olmamış. Ne gerek var ki kufurlere.. ana duyguyu yansıtsanız olmaz mıydı. ailemi aldım gittim. aile ve cocuklarla ile izlenemeyecek film bence. ayrıca oyuncuların duyguları samimi yansıtılmamış. çok vasat bir film. malesef ki olmamış.