Mert H
1.640 değerlendirmeler
29 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Filmin sonu iyi bağlanamamış. Hızlı giden bir filmde "Vay be" dedirten bir son görsek daha iyi olabilirdi. Oyunculuklar muazzam -çocuk oyuncu dahil-, hikaye on numara. Kırdığım puan da ilk cümlemden dolayı.
İlk yarının ortasından itibaren duygusallaşmaya başlayıp izleyenleri gözyaşlarına boğduğuna eminim.Benim izlerken duygulandığım yerler oldu özellikle torun ve dedenin deniz sahnesi ve baba oğlun arasında geçenler etkileyici idi..Çok güzel bir proje olmuş izleyenlerin pişman olacağını sanmıyorum..Eleştiri yapacağım 3 şey var çocuk üzerine kurulu olan bir projede aşırı derecede sigara sahnesi olması bence iyi değildi.Finalinde kaybettikleri bir şeyi geri almalarını gösterdi ama oraya nasıl gelindi net anlatmaları gerekirdi..Annenin hasta olduğu anlatıldı ama ne hastası olduğu ve çocuğunu neden bıraktığı ve anneye ne olduğuda belli değil.Bu 3 şey eleştiri yaptığım yerler ama genel olarak güzel duygusal bir filmdi.Çocuk oyuncunun oyunculuğu muhteşemdi ve tabi ki dizilerini baştan sona izlemediğim belki de hiç izlemediğim Kıvanç Tatlıtuğ'a kelebeğin rüyası filminden sonra bu filmdede hayran kaldım...
Kıvanç Tatlıtuğ' un ve Alihan Türkdemir'in oyunculukları çok iyiydi. Fakat Yücel Erten' in de filmdeki rolu yadsınamaz. Kendisini severek izledim. Merak ettiğim neden afişte olmaması? Büşra Develi'nin filmdeki rolüne göre Yücel Erten' in çok daha fazla hak ettiğini düşünüyorum.
Şöyle bir baktığımız zaman bizim Türk filmleri de aslında yurt dışında başarı yapabilecek filmler tabii hepsi değil bazı kaliteli olanlar mesela bu film Amerikan yapımı olsa ses getirebilirdi. Çok güzel bir dram filmi olmuş. Kıvanç yine bildiğimiz gibi üst düzey oynamış. Kaliteli bir yapım. 8/10
Filmde çok duygulandım.Kıvançın oyunculuğu kesinlikle mükemmel ...Rolün hakkını çok iyi vermiş.senaryo vasat kalabilir ama sorun oluşturumadı benim için...Filmdeki o duyguyu aldım
Çok güzel seyredilebilir bir film. Kıvanç'ı çok seviyorum oyunculuğu çok güzel olmuş. senaryo güzel fakat işlenişi daha güzel olabilirdi. Duygusal bir film ama hüngür hüngür ağlatmaz. Sinema çıkışında insanlardan izlenimlerine baktığımda ve sinemadada çok büyük reaksiyonlar almadım. Biraz kasvetli olduğunu söyliyebilirim.
Film konu olarak çok iyi , oyunculuk olarak da öyle, ayrıca samimi ve çok duygusal... Yalnız eksik bırakılan ve yanlış aktarılan şeylerle doluydu. Örneğin bu şekilde olan bir çocuğa tablet kesinlikle yasaktır ve eğitim alması gerekir.
Baştan sona kadar zevkle izleyebileceğiniz hiç sıkılmadan ve ağlamamak için çok çaba sarfedeceğiniz bir film. Baba ve oğulun ilişkisi ancak bu kadar anlatılabilirdi. Her sahnesinde tekrar tekrar kendinizide içinde bulabileceğiniz bir film. Kesinlikle tavsiye ederim.
Farklı gelişen çocuklar ile ilgili filmler çoğaldıkça umutlaniyorum. Yok sayıldılar bu tür yapımlar farkındalığı arttıracaktır. Tebrikler tüm oyuncular muhteşem seneryo harika idi mutlaka izleyin derim.
Kivanc Tatlitug iyi bir oyuncu oldugunu bu filmde de ispatliyor. Gozunun yasi hic kurumadi film boyunca. O, caresiz baba rolunun hakkini vermis.Hissetiren bir rol oynamis. Bayildimmm
Film çok güzeldi, çok ağladım. Hiç-bir sorunu yokken çocuklarına bakmayan sokağa atan onca insan varken tek başına bir babanın büyük fedakârlıkları yüreğime işledi. Çok iyi bir oyunculuk sergilemiş Kıvanç Tatlıtuğ. Arada bir durağan geçse de mükemmel bir filmdi. Teşekkürler.
Oyunculuklar harika. Kıvanç inanılmazdı. Senaryoda bi kaç saçmalık vardı. Bu tür filmlerde akla hemen Babam ve Oğlum gelir. Kıyaslamak gerekirse Babam ve Oğlum'un iki tık altında kalır. Ama izlemeye değer. Tavsiye ederim.
Oyunculuk tabiki çok başarılı ama çocuğun probleminin adı keşke otizm olarak adlandırılsaydı otizm farkındalığı da yaratılmış olurdu bir de keşke çocuğu sonlara doğru kafasından geçenleri içinden konusuyor gibi yapsalardı veya durumunu anlatan daha çok belirtisi olsaydı filmin en onemli konusu cocuk ama cocuk cok silik anlatılmış efenin annesi rolündeki oyuncunun durumu da çok belirsiz ne yasadıgi anlatılmalıydı ve gıcık bir karakter olmuş keşke annesi ölmüş falan olsaydı sanki kadın ruhen hasta olduğu ıcın çocuğu da otızm gibi yansıtılmış birde evlilik dışı ilişkiden olmasıda kötü olmuş bu cocukları insanların dıslamaması için saygı duyması için daha ıyı bir senaryo yazılmalıydı bu arada oğlum otızmlıdır bızde ortak nokta çok olduğu için çok agladık emegınıze teşekkürler #otizm filmlerinin devamını diliyoruz