Free Angel
15 Şubat 2019 tarihinde eklendi
Allah aşkına bu neydi şimdi. Büyük bi kore filmleri hayranı olarak bu yorumu yazmaktan utanıyorum şuan ama yazmazsamda çıldıracam. Hayatımda izlediğim en kötü kore filmiydi. Bu filmden önce kore olsunda ne olursa olsun diyip her kore filmini izlerdim ama yoookk töbee... Ya iki buçuk saat boyunca izleyip hiç bişey anlatamayan, sonunda bişeyler bulurum diye sonunu bekleyip finaldede elinize istediğinizi vermeyen saçma sapan sıkıcı, ağır, diyalogsuz, sessiz, kalitesiz bir filmden öte değil maalesef. Sakın benim gibi merak edip olsun buda bana bişeyler katar diyip izlemeyin vallahi pişman olursunuz. Zaten başrolun mal mal ağzının sürekli açık olması beni ayrı sinir etti ya bi kapa ağzını bee. Neyse aman diyim uzak durun..spoiler: Belkide Ben katil değildi salak başrol emin olmadan araştırmadan soruşturmadan adamı öldürüp yaktı bu nasıl bi saçmalık yaa. Ve asla öğrenemeyeceğiz kıza ne olduğunu Ben'in ona bişey yapıp yapmadığını. Bence salak kız gezmeye gitmiştir. spoiler:
Hayatımda izlediğim -ki dünya sinemasından birçok film izledim- en kötü filmdi. Bakın abartmıyorum çok kötüydü. Oyunculuklara asla bir eleştirim yok fakat yahu insan hiçbir şey anlatmayan bir filmde rol almayı da neden ister inanın anlamış değilim.